Ozi__ Qenire bende 6 haftalık oldum bugun ıkı uç gündür hıc bısey yemek ıstemıyorum ıstahsızım mıdem bulanıyo gıbı :( zorla yemeye calısıyorum canım
Minoo01 Qenire bende 9 haftalığım bulantım var. Folik asit kullanıyorum o biraz iştahımı açıyor. İştahsızlık pek iyi değil. Yemeye çalışın bebeğiniz için. Ben az yiyorum ama sık yiyorum. Geçecek bu günlerde 😊 Güzel acılar bunlar
Qenire Hevii beta 80 cikmissa noluyoki..?ben ultrasyona girdim 1 hafta once 4 haftalik dedi doktor simdi 5 oldu..
Nhr682 Hevii Normalde bu haftalarda 1000 lerde olması gerekiyor emin misinn doktorum bana öyle söylemişti
Mebos Qenire iyide hanımlar kan değeri düşmesi normal bişi değil doktorunuza danışın gidin bir baksın normalde sürekli yükselmesi gerekiyor kan sonucunun
Qenire Minoo01 27 cikti doktor hamilesin dedi ben kan testi yapdirdigimda adetimden gecmemisdi..ama idrar testler hep pozitiv cikiyodi inanmiyodum..sonra gittim ultrasyona 4 haftaliq rahime yerlesmis dedi.
Minoo01 Qenire ilk kan testinde benim 4440 çıkmıştı. 2 gün sonra doktora gittim keseyi gördük. 5 haftanın içinde demişti. Normalde değerin yükselmesi gerek 🤔 ama keseyi görmüşsünüz. Doktora en son ne zaman gittiniz ?
Rbidrmz Dnizsah o haftalarda ben de rahattım canım ama 7. Haftadan başladık biz belki sende olmayadabilir rahat bir gebelik geçirirsin herkes de olacak diye bir şey yok inşallah olmaz ne güzel sağlıklı beslenebilirsin😊❤
Dnizsah Rbidrmz ilk gebelik olunca hep midem bulanacak basım dönecek devamlı kusucam hep Birseyler aşericem sanıyorsun ama öyle olmuyorsun . Tecrübesizlik işte ☺️
Rbidrmz Gulcan26 ben 5 haftalıkken gördüm canım 8. Haftamızda da kalp atışını duydum ❤normal de 7. Haftada duyuluyor ama gidemediğim için 8. Haftamızda duyduk inşallah sende görürsün 🤗
Kbra7777 Benim adete göre 6+2 ama dün ultrasonda 5 hafta çıktı yani bi hafta geriden geliyor hayırlısı olsun İnşAllah