asli_kerem Meomeo benim dinletmedi canım bebek için sağlıklı değilmiş. Ama ekranda attığını gördüm. Dinletmezse görmek istediğini söyle
Ezo-masum Yvsbsra merhaba bende 5+1 im.4+5 de keseyi gördük kalp atışı için doktor ayın sonuna gün verdi çok uzun geliyor.bi kürtajım var inşallah bu sefer o minik sesi duyarız.gaz sıkıntım var sadece arada geceleri midem bulanıyor inşallah herşey yolundadır
Yvsbsra Ezo-masum yolundadır canım inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini 🤗bizde bayramdan sonra gidicez kalp atışı için
Buzii Sekerpare bana da aynısı olmuştu Şuan 2. Gebeliğim 8. Haftada duydum çok şükür. Eğer kan pıhtılaşması vs yoksa duyarsın merak etme stres yapma
Bbeettuuss Serra27 kıyamam ya 😍 merak etme doktorum adette bir düzensizlik olmuştur gecikmiştir geç döllenme olmuştur ondan kaynaklı dedi. Her şey normal kafaya takılcak bir durum değil dedi😊
Hiram1905 Zeynepemrebenim 3 aylık kızım var adetim gecikince test yaptm pozitif çıktı yeni öğrendim daha son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim daha doktora bile gitmeye korkuyorm😢
Rozerin Yvsbsra 5+1 benimde bugün ilk kontrolüme gittim kalp atışlarını bayramdan sonra duyabiliriz dedi Allah hepimizin hamileliğini sağ salim yaşamayı nasip etsin 😊