Aysegulun_bebesi_29haziran Hafif kasık ağrısı, fazlaca göğüs ağrısı, üşüme ve bir de gazzz 🤦🏻♀️ Bu gaz sancısı beni öldürüyor. Gaz problemi olan var mı kızlar??
Sermec Sevda6767 gaz sımdılık yokta ya benım kabızlık üşüme cok az göğüs agrım var bulantı da pek yok sadece 2 kez cıkardım bugune kadar valla hamıle gıbı degılım sankı normal mi 5+3 üm
ilknur-atc04 Asfnags bendede olmuştu 8 haftalikim suan yatın dinlenin birde bol su için şu çok iyi geliyor ilaç kullaniyormusunuz
Asfnags ilknur-atc04 yok vermedi ilac dinlen dedi sadece zaten dün öğlen basladi.hastanede çalışıyorum bende ultrason bölümünde bayramdan sonraya kadar Istirahat yatıyorum oyle kese güzel ama bebek görünmedi bayramdan sonra kalp.atisi icin dedi bakalim
Bbeettuuss Merhaba😍 Benim son adet 23 haziran ama doktor yanlışlık olabilir gecikme vs şu an 4-5 haftalık dedi. Pazartesi keseyi gördük çok şükür bayramdan sonra da kalp atışını duyacağız hayırlısıyla ❣️ Bende çok baş dönmesi oluyor ve fazlasıyla halsizlik uyku🤭
Serra27 Bbeettuuss Benim de aynı şekilde 23 haziran son adet tarihim dün komtrolum vardı kese göründü ama kalp atışı yok henuz. Bana da 4-5 haftalık geç döllenme olabilir dedi. Her şeyimiz aynı 😊 Ben biraz tedirgin oldum üzüldüm ya olmazsa kalp atışı diye 😒
Gzdnr Bizde 6+6 olduk yarın kontrolümüz var bakalım herkes için hayirlisi olur insallah 5 haftalıkken öğrendik ama şu bir hafta yıl oldu sanki bize ☺️
Buzii Sekerpare bana da aynısı olmuştu Şuan 2. Gebeliğim 8. Haftada duydum çok şükür. Eğer kan pıhtılaşması vs yoksa duyarsın merak etme stres yapma
Bbeettuuss Serra27 kıyamam ya 😍 merak etme doktorum adette bir düzensizlik olmuştur gecikmiştir geç döllenme olmuştur ondan kaynaklı dedi. Her şey normal kafaya takılcak bir durum değil dedi😊