Alarasel Kubra1720 cnm ay tövbee tövbe ne diye başlığa böyle birşey yazıyosn tövbe de yazmayın şöyle şeyler ya 🤭🤭😱😱😞😞Allah korusun bişi olmaz korkma o haftada zatn göbek çok yokki cnm bnm endişelenme
Lamelif Kubra1720 canım böyle şeyleri kafandan sök at önce Allah’a sonra kendi bedenine güven o bebeğine en güzel şekilde bakar büyütür. Benim karnım 25. Haftadan sonra çıktı öncesinde gaz olunca karnım şişer hamile gibi olurdum akşamları sabah dümdüz 😂
Rabia2019 Kubra1720 canım 34 haftalığım ayaktayken karnım var uzanınca hiç yok asla hamile demezsin😂 korkma o yüzden
ozgurhayalim Kubra1720 korkma canım benim normalde hamile değilken bile yatınca daha düz oluyor karnımız gerildiği için. Daha cok yan yatmaya çalış zaten 😊
Tugceee123 Kubra1720 allah korusun neden ölsün durup dururken aklına öyle seyler getirme hareketlerini 2 3 haftaya hissedersin zaten merak etme sağlıklı gebelikleriniz Olsn 🙏🙏🙏
kertenkeleannesi Kubra1720 başlığın neden ölmemiştir değilmi allah aşkına. Hamile olmasan bile sırt üstü yattığında karnın düz olur. Üstelik ölüp ölmediğini burda yazıp mı anlican allahım bebeğini korusun ama bu ne saçma bi durum kusura bakma