Kerime47 Aylincftc testlerı yap ben kurtajdan hmn snra yptm genetık pıhtılasma hormaon hepsını yptm ılk pıhtılasmayı yptm Bn heöen ardında dgrlerını en onmlisı pıhtılasma cnku
Blackkcat Kerime47 benimde var kürtajım doktorum belirli testler yaptırdı pıhtılaşmada vardır heralde içinde,ben talep etmedim ama testlerinde sıkuntı yok dedi o testin adı neydi canım
Aylincftc Blackkcat canım ben regl olmadım ama kürtajdan sonra ilk 20gün kanamam oldu ve bitti 43gün geçti 26hazirandan bugüne,2.çizgi hayalet ama belkide hcg sıfırlanmamıştır 6.5haftalıktı kaybım bilemedim ne düşüneceğimi şaşırdım 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Kerime47 Blackkcat cnm Bn gttgmde üç tane oldu dedım ıkı dersen pek ılglnmıyrlar dktor gırıs yptı ama suan htrlmyrn
Aylincftc Blackkcat direk operasyonda soğuk zincir kitiyle minik ankaraya gönderildi genetik incelemeye 1ayda sonuçlandı kromozal bozukluk anomali saptanmadı şükür
Kerime47 Blackkcat pıhtılasmam sınırdaydı ama her ıhtımalle karşı kan sulandırıcı verdı bna ama Bn hala tedavı altındym
Esrayusuf Aylincftc benimde aynıları oldu ben korundum gebe olmam imkansız dedim 45 gündü benimde sonra kan testi yaptı doktor gebelik ypk hcg 4.58 çıkmıştı 50.gün adet oldum bazı insanlarda hcg yavaş düşer bende öyle oldu ve çatlatma iğnesi yaptım geçen ay onda Bİle hcg yavaş düştü bende
Aylincftc Esrayusuf hcg 5ğwtü olunca mı gebelik diyorlardı bende imkan vermiyorum şaşkın ve endişeliyim canım