SedanurYaprak EngucluAnne karnın cıktı mı benım hala dumduz yanı boyle cok cok hafıf bı sıslık var bende onu dokununca hıssedıyorum sert bı sıslık
Deryaaaa111 EngucluAnne benim de kafam karışık rabbim sağlık versin en önemlisi o bakalim tüm hamiş ve bebislere💞
Mervee07 Deryaaaa111 ben yaptırdım sonucu da çıktı çok şükür temiz ama istersen yaptırmayabilirsin de senin tercihin
Egefe Bende Şubat annesiyim kızlar 11+6 bende de bulantı kusma olmadı Ağrı’da olmadı ama felaket bir halsizlik ve iştahsızlık sanki bu aralar daha iyiyim 🙂
EngucluAnne Egefe bende aşırı iştah vardı halen var mide bulantısı vs bende yaşamadım canim cok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum 😍🙏
Esmaemenova Hanımlar bende 11+3 ama doktorum 3 li teste gonderdi bundan evvelki gebeliyim 8 ayda normal dogumla oldu amma bebek yaşamadı bundan dolayı gonderiyor 3 liye herhalde nasıl oluyor ki bu test ne yapıyorlar sonuç ne zaman veriliyor
EngucluAnne Esmaemenova 3lu test daha detaylı olanı diye biliyorum canım herhangi engel durumu varmı vs onlara bakmak için ben yaptırmadım hiç birini
08092018 EngucluAnne Merhabalarr🤗Bende 11+3 üm hiç kusmadım mide bulantısı vardı o da yaklaşık 2 hafta önce geçti çok şükür 🙏 Ama felaket şekilde akşam saatlerinde mide yanması yaşıyorum bu konuda tavsiyeleriniz varsa alabilirim 🥺
EngucluAnne 08092018 ben mide bulantısı yanması vs hiç birşey yaşamadım canım ama yaşayanlardan edindiğim bilgiye göre miden yandığın da yarım bardak soguk sut icersen geçiyormus :)
ZeynebFuad EngucluAnne mide eksimedi ve kasik agrilarindan basqa hersey yolunda. Birazcik karnimizda cikdi☺️Ne zaman hiss ederim diye merakla bekliyorum🙌🏻
kyrdsvn EngucluAnne 11+3 le burdayız 🤣 Şimdi merakla bi sonraki kontrolü bekliyorum🐣 2li testi yaptırmadım ben. 3 lü ve 4lü testler varmış ne olduğunu bilen varmı? 🤔 Çünkü doktorum bi sözleşmeye 2li 3lü ve 4lü testi istemiyorum diye imza atmamı istedi benden
EngucluAnne kyrdsvn ben yaptırmadım hiç birini Allah izin verirse 20. Haftam da detaylı ultrason yaptıracağım
Selay Bende Şubat annesiyim. 11+5 🙏 benim bulantılarım geçti çok şükür arada oluyor sadece. Karnım çok hafif belli oluyor bi de göğüslerde değişiklik var
Arzutiris EngucluAnne benim 25 şubat ile 9 mart arası bakalım hayırlısı ile o günleri de görmek nasip olur inşallah 😊