Kr_pinar Fyz2014 ben de 9 haftalığım sadece halsizlik ve kasık ağrım vardı birden geçti ben de tedirginim 2 hafta sonra gidicem doktora
Fyz2014 Kr_pinar beni de 2 hafta sonrasına çağırdı ama ben şehir dışında olucam bi hafta geçikmeli gitsem sorun olur mu acaba
Cansump90 Kr_pinar benim zorunlu sezeryan olacak o yüzden erken Alacak normal dogumda benimde 11 mart görünüyor
anne21 6+6🙏 Benim de bulantım, göğüs hassasiyetim ve ara ara kasık ağrım oluyordu. Bugün bulantı dışında hiçbir belirtim yok, umarım kötü bir şey yoktur, içerde her şey yolundadır🙏😂
Emireelif Kr_pinar benim doğum gunume şubata denk gelse daha güzel olurdu 😍😍Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 😍
Seymasezer Ya ben 7 haftalık hamileyim ama ne mide bulantısı ne yorgunluk ne tiksinti ne aşerme😂 ne zaman midem bulancak ya
anne21 Seymasezer demeyin öyle😂 Mide bulantısı hayatı fazlasıyla zorlaştırıyor. Bir kere bile bulantı yaşamadan anne olan arkadaşlarım var, özeniyorum onlara😀😀
Minikpare Seymasezer bende 8+5 günlük hamileym hala bendede yok bulantı aşerme bazılarında böyle oluyormş hatta çok kusanlara kıza kusmayanlara erkeğe hamilesin diyorlar🤷🏻♀️