Dudus Koza evet insan korkuyo erken doğum belirtisi mi diye geliyo hemen aklıma dinlenerek geçer inşallah
Dudus Rbysf evet araştırdım bu ağrılar normalmiş rahimi tutan kaslar geriliyo bebek kasıklara baskı yaptığı için ağrıyo vs vs vs dinlenerek geçer inşallah
Ozgemlym Dudus enfeksiyon olabilir bence dr ile bir görüşün wc gittikce ve sıvı tükettikce rahatlıyorsanız idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz
Aysegul27 Yerinde olsam hic beklemem canim, doktorunu ara soyle bi kontrol etsin seni hem icin rahat eder. Tedbir almak herzaman iyidir
Dudus Koza agrım var doktora gittim dayanamayım herşeye baktı sıkıntı yok magnezyum verdi bol su iç magnezyum al korkulcak bişe yok dedi ☺
gulsenkonakli Dudus normal değil. Son haftalarda normal kabul edilir, doğum habercisidir. Sizin nst ve idrar tahlili yaptırmanız gerekiyor.
Dudus gulsenkonakli evet gittim bugün idrarda ve erken doğum gibi sıkıntı yok çok şükür magnezyum verdi
Koza Dudus amin cümlemize.. takip ediyor da şimdi doktor değişmem gerekecek, ülke değiştireceğim falan.. amaan ne bileyim zor işlermiş..