Sohretkural Arkadaşlar keseyi kaçıncı hafta da gördünüz ve vajinal muayene zararlımıdır ? Yardımcı olurmusunuz
CanNurdan Sohretkural ben 5. haftada görmüştüm vajinal ultrason ilk haftalar önerilmiyor diye biliyorum ☺️ Hayırlı olsun bebeğiniz ❤️
Nurcan126 Sohretkural 5-5 de kese 7 de kalp duydum hayırlısı olsun inş kese görünce kadar dış gebelik değildir die dua ettm , kese den sora inş boş gbelik değildir die dua ettim bu süre çok stres liydi bnm için
alitalia Sohretkural canım ben keseyi de kalp atışını da vajinal ultrasonla gördüm göbekten olamamıştı ama bir sorun yaşamadım çok şükür doktorumda bir problemden bahsetmedi. Çok zararlı olsaydı yapmazdı diye düşünüyorum sen tercih etme ama doktorun duymak için yaparsa da reddetme.
NihanMine Sohretkural 5+4 de kese 6+5 de de bebeği görüp kalp atışını dinlemiştim (normal karından muayene ile )
Senaburak Vajinal muayene zararlı olsa doktorlar bile bile yapar mı ? Sadece dedikodudan ibaret asılsız bir bilgi 🤗 için rahat olsun 8 haftaya kadar yolu var kese 5 haftadan sonra gözüküyor 🥰
Sohretkural Senaburak anladım canım teşekkür ederim yarın 4+6 olucam doktora gidicem acaba kese görünür mü ☺️
Senaburak Sohretkural inşallah gözükür ama hic stres yapma gözükmese bile sadece zaman öyle kolay olmuyor hemen pat diye bende geç gördüm simdi 12 haftadayız 💞💞hersey sırayla önce kese sonra bebiş sonra kalp atışlarııı🙏🏼 Allahım hayırlısını versin 🙏🏼
Rbidrmz Haftamda gördüm canım ama vajinal muamma sakıncalı demişti benim doktorum ilk haftalar 8. Haftada da kalp atışını duydum 💕😊 inşallah sende görürsün canım ❣
Sohretkural Rbidrmz ayyy insallah canım ya 🙏 rabbim hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli bi şekilde almayı nasip etsin insallah 🥰👶
Sohretkural alitalia benim kese görünmesi için erken olduğunu düşünüyorum ama merakta ediyorum bayram girmeden araya gideyim dedim. İnsallah güzel haberler alırım 🙏🥰
Rbidrmz Kese görünmesi içinde muaneye giderken 1 litre falan su için aklınızda bulunsun suyla dolduğu zaman anne karnı keseyi göstermeye yardımcı bir unsur oluyor 😊
Gozdeakan Benimde 5. haftada kese belliydi.Zaten ilk öğrendiğim gündü.Kalp atışını 6. haftada duyduk.
Sohretkural Gozdeakan insallah yarın bende keseyi görürüm🙏 Sizinde hayırlısı olsun rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Sohretkural ygmrsfk yani canım işte kimisi zararlı falan diyor o yüzden aklım karıştı açıkcası biraz ☺️