Mom72626 eymen08arass hareketi için birşey söyleyemem çünkü kızım hep hareketli gece gündüz her dakika 😒 hareketli Bebek sağlıklı bebekmiş doktorum hep öyle söylüyor. Baskı yapıyorsa ağrın varsa istersen doktoruna mesaj at canım
minikkurabiyem2019 eymen08arass normaldır sanırım agrıların olursa toplanma olurasa takıp et canım dr danıs
Gamzelianne1453 eymen08arass cok normal cmm karinda toplanma duzenli sanci olursa su nisan vs gelirse gidersiniz
eymen08arass Mom72626 ama durmuyor zaten başı asagida demişti doktorum en son ve doktorum izinde başka doktorda ayarlamadim daha 😢
Akfth Uzanin dinlenin sanciniz olursa dakika tutun 10 dakka da bir geldiginde doktora gidin suyunuz gelirse direk gidin onun haricinde yapilacak bisey yok bekliyceksiniz
Gamzelianne1453 eymen08arass suan boyle giderseniz bosuna gitmis olursunuz cnm geri gonderirler nst sanci cikmazsa acilma vs yoksa oyle olsa zaten sanci su bisi olur ama iciniz rahat etmiyoss gidin tabiki
eymen08arass Gamzelianne1453 yani yok diye öyle şeyler gitmek istemiyorum bende ama tuhaf bi ağrı afedersiniz de büyük tuvaletim var gibi oluyo hep bağırsaklarda var baskı sanki
Akfth eymen08arass siz bi gidin ozaman baksinlar tuvaletiniz geliyor gibiyse baya baya geliyor demek o bebek yanlis anlmiyorsaniz Riske atmayin