SaadetMira espalp ben de Egepol Cem beye gidiyorum ve tek gecerim. Bulent bey de cok iyiymis ama hep randevu konusunda sorun yasaniyormus. ( yengem ona gidiyordu ordan biliyorum)
BirVeraAnnesi35 SaadetMira ilk randevuyu almak zor oluyor sadece neredeyse 1 ay sonrasına bulabiliyorsunuz ben 6 aydır gidiyorum bir daha hiö randevu sıkıntısı yaşamadım her ayın 15 inde açılır randevular ararım istediğim saatide alırım belki onu bilmiyorlardır yengeniz 😊
espalp SaadetMira ben de ona randevu bulamamıştım. Cem bey iki arkadaşımın doktoru ben de o yüzden başladım 🙏🏻 Aslında Cem beye de randevu bulmakta zorlanıyorum 😂 temmuzda aradım 22 Ağustos’a randevu alabildim 🤷♀️
SaadetMira BirVeraAnnesi35 canim yengem 2 cocugunu da Bulent beye dogurttu, bilmez olur mu. Artik randevu bulamiyordu Bulent bey gel, araya sikistiracam mecbur diyordu.
BirVeraAnnesi35 SaadetMira bana ilginç geldi dediğim gibi 6 aydır gidiyorum bir kere randevu bulamadığım olmadı vardır başka bir durum belki giden çokta arkadaşım var hiçbirinden randevu bulamadım sıkıntı yaşadım diyen olmadı oda yengenizin talihsizliği olmuş maalesef
berguzar1987 Eda1994 canım maddi kaygın yoksa prof dr. İsmail mete itil alsancakta öEl muayenehanesi ayrıca kendisi ege üniversitesi kadın doğum bölümünün anabilim dalı başkanı ben çok memnunum
Agimgillerden Eda1994 canım ben Medifema Hayri beye gidiyorum. Çok sıcak kanlı ilgili ve de bilgili bir doktor. Ne zaman arasam cepten acar ilgilenir mutlaka. Hastane, yenidogan ünitesi, çalışanları vs alakalı ilgilililer. Tavsiye ederim.
SaadetMira espalp cem beye kontrole gittiginizde cikista hemen su tarihe randevu almaya git diyor ya o yuzden randevu konusunda hic sorun yasamadim.
Selufkaa Eda1994 Bülent Turgut ay canım egepolde çalışıyor çok memnundum su an şehir dışındayım kesinlikle diğer doktorlara göre farkını belli ediyor
Gamzeinci00 Eda1994 çeşmeye yakın misin bilmiyorum ama bulunduğum şehirden bı doktor gitti Alper bişey devlet hastanesi adını hatırlayamadım İrem hepyilmaz siddetle tavsiye ederim
SaadetMira BirVeraAnnesi35 belki yengem zamaninda cok yogunmustur. Yengem 3 yil once gidiyordu cunku.
espalp SaadetMira ben telefonla aldım hep döndükten sonra ondan demek ki. Ben de dediğini yapıcam bundan sonra🙏🏻
espalp Neslihan358 yarın 32 oluyorum. Ayvalık’tan gidip geliyorum ben. 34’te randevum 🙏🏻 Ne zaman sıklaşıcak bilmiyorum 🤷♀️
Neslihan358 espalp 35 36 dan sonra her hafta çağırmaya başlıyor doktor😀 hayırlısı olsun az kalmış seninde, son haftalar geçmek bilmiyor ama doğsun istiyorum artık🙄
espalp Neslihan358 o zaman 34’te gidince 36 için hemen alırım randevu sıklaşır bakalım😬 gerçekten 30’dan sonrası zor geçmeye başladı. Zorlandığımı hissediyorum artık🤦🏼♀️ Allah sabır versin hepimize bu sıcaklarda 🙏🏻