Eda1994 Doktor ariyorum kendi doltorumdan mennundum ama yaptigi biseyden dolayi cok kizdik esimle doktor tavsiyesi olan varmi ozel karatas ve hayat hastaneleri hariç
BirVeraAnnesi35 Eda1994 bülent turgut ay ı öneririm canm egepolde randevu bulmak birazcık zor olabilir ama sonrasında sıkıntı olmuyor cem beyide öneren çok ama bülent beyi tavsiye ederim bildiğim doktor
Bhrhira Eda1994 egepole gidebilirsiniz orası doğum için çok güzel herkes tavsiye ediyor ve halamın kızida 2 kere orda doğum yaptı
Sevilozcan Eda1994 egepol bülent turgut ay randevu bulmak biraz zor oluyo ama arastirmazini tavsiye ederim gercekten ilgili bi doktor
ezoterik eczpln Murat Bey den memnun musun canim ben daha once kontrol icin gitmistim simdi gebelik surecinde de ona gitmeyi dusunuyorum ama
CansuDurmaz Nl-oguz3561 evet çok ilgili ve aklıma takılan tüm sorulara ayrıntılı bir şekilde açıklayarak cevap veriyor. İlk gebeliğim olmasından kaynaklı çok heyecanlı ve tedirgindim kendisi beni çok rahatlattı bu konuda ve bir durum olduğunda whatsapp üzerinden iletişime geçebiliyoruz hiç bir yazdığımı cevapsız bırakmadı
Aytulmzk Eda1994 özel çınarlı kadın doğum hastanesi Onur Süleyman Aldemir, benim doktorum ve memnunum, baya ilgili bir doktor. Tabi aranızdaki elektriğin tutması da gerekir. Uzak kalmazsa bir görüşün derim...
Aleyyynavefa Eda1994 özel gazi hastanesi op.dr.erhan çağatay kesinlikle 🌟 muayene ucreti de sgk lıya 90 tl bu arada
Nilay35 Devlette nevvar salih isgorende yusuf bey vqr cok ilgili anlayisli sev3c3n cana yakin sorduqum butun sorulari cevapliyor tavsiye ederim
SaadetMira espalp ben de Egepol Cem beye gidiyorum ve tek gecerim. Bulent bey de cok iyiymis ama hep randevu konusunda sorun yasaniyormus. ( yengem ona gidiyordu ordan biliyorum)