Mkrrm 36 haftalık hamileyim ama klimasız ortamda duramıyorum hemen sıcakliyorum benim gibi olan varmı aranızda avcumun içi ayaklarımın altı yaniyo resmen 😐
Denizinannesi1 Mkrrm ben 28 haftalığım ben şimdiden duramıyorum klimasiz bir yere gitsem koşa koşa eve geliyorum klima için 😂😂
Mkrrm Denizinannesi1 Alessia Mervednr Bsyldrmdlk mary1709 gulyagmur33 Demekki tek değilmişim 😑 eşim klimadan hasta oluyo diye ayrı odada yatmak zorunda kaliyo bense klimada bile terliyorum 🤦♀️
DoraveDuru Denizinannesi1 nerede yasiyorsunuz da böyle oluyor ben Antalya'da klimanın başında ayrilmiyorum bayramda Kırıkkale ye gidecem orada da yokmuş evlerde ne yaparım bilmiyorum
gulyagmur33 Klimada bile terliyorum bazen hatta şuan yayladayım hava buz gibi ama sıcak basıyo yinede arada😥
Otherozge Mkrrm 35+3 üm klimasız bende duramıyorum eşim gece pikeyi cekiyo üstüne ben kavga ediyorum bu klima sogutmuyo diye 😂😂
GozdeMurat18 34 haftalığım, Bende klimasız uyuyamıyorum, klimanın başında bile ter basıyor. Eşimde yurt dışında salonda yayılıyorum keyifle. :)
Rapunzel2019 Mkrrm şuan 20 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde yaz daha sıcak geçmişti aynı sizin gibi olmuştum. Çoook normal , şimdide sıcaklıyorum oldukça. Zaten sıcagı da sevmem hiç .
Rapunzel2019 Mkrrm aynen.. Yapış yapış olmayı hiç sevmem. Dışarı çıkıp gelince mutlaka duş alırım. Klima karşısınds dinlenirimö hamike değilkende öyleydim de. Mesela kızım çok terlesin yapış yapış olsun, direk duşaa. Yani terleyince sinirlenen bir insanım siz düşünin gerisini 🤣🙄🙄
Alarasel Mkrrm beeennn klima hiç kapanmaz bizde cnm fenalık geliyo hemen klima açıklen bile sıcak🤣🤣🤣🤣
Mkrrm Rapunzel2019 en güzeli canım bende öyle bi iş yapıyorum duşa giriyorum yemek yiyorum yedikten snra yine duşa şu kuşu gibi oldum 😐😂