Burda çok okuyordum doğum hikayelerini her birine ayrı heycanlanıyordum en sonunda banada yazmak kısmet oldu. O gün boyunca kasılmalarım bi haylı artmıştı sık sık karnım taş gibi oluyordu gece oldu saat 3.30 da eşim uyandırdı beni noldu diye. Ben acı çekiyomuş gibi sesler çıkarıyormuşum noldu dediğinde, uyku sersemi sancım var dedim zaten 2cm açıklığım vardı 37+3ken dakika tuttum ve her 5 dakikada bir sancım geliyordu öyle dayanılmıcak gibi değil. Duşumu aldım birazdaha sancı çektim ve eşim hastaneyi aradı saat 6 olmuştu haftamı sordular 39+6 dedim. Bu arada yurt dışındayız. Gelmenize gerek yok bi ağrı kesici atın dolipran eğer geçmez de sancılarınız 3 dakikaya inerse gelin dedi. Ben tabiki hap atmadım saat 7 de hastaneye gittik annem ve eşimle. Doktor kontrol ettiğinde 4cm açıklık vardı ve sancılarım nst de baya güzeldi. Çocuğunuz bugün doğucak dedi. Ben hamileliğim boyunca doğuödan korkmadım ama o an eşime donüp, sence yapabilir miyim diye sormuştum korkmuştum. En büyük destekcim eşim bana o kadar destek olduki Allah razı olsun ondan. Doktor biraz bahçeye çıkıp gezmemi yürümemi söyledi asıl sancılarım o zaman hızlandı saat 12-1e kadar bahçedeydim eşim ve annem oturuyor telefonlarla konuşuyolardı bense biraz yürümek maksatlı uzaklaşıp ağlıyorum hem heycandan hem ağrıdan eşim geldi göz yaşlarımı silmeye sarılıp beni sakinleştirdi hadi dedim gidelim artık vurduralım epidurali çünkü halim kalmamıştı. Çıktık tukarı tekrar nstye bağlandım 30 dakika ben acı çekerken dayanamadı çıktı annemle ve kaynanam durdu yamımda. ameliyathane gittik eşimle epidural için geldiler ama 3-4 sefer deneyip vuramadılar hertaraf kan acı çekiyorum en sonunda başhekimi çağırdılar ve o 1 kerede vurdu ondan sonra o kadar rahatladım ki 1 saat felan dinlendim acı hissetmiyorum sadece çok hafif karnım kasılıyordu ama nstde sancılar baya yüksek. Doktor geldi açıklık 8 cm dedi elini çekince 10 saniye sonra suyum geldi ve geldikden sonra tekrar sancıları hisseder oldum tekrar yapmaları için çağırdım ama olmadı tekrar veremediler yapamadılar açıklık 9cm oldu ıkınma isteği geldi çağırdık doktorları hazırlıklarını yaptılar ve, sancın gelince ıkın büyük abdestini kayap gibi ittir dedi. Sancım geldi ve ben bağırarak ıkındım tabiki yapamadım. Doktor bağırma tüm gücünü alta ittir dedi. 2. Kez ıkındım tine olmadı 3. Kez ıkındım eşim çıktı dedi ben gücüm bitmiş şekilde kafası mı dedim ve kızımı kucağıma koydular. O an tarif edilemez bi duygu gerçekten. Kızımı kucağıma aldığımda ağlayamıyordu ciğerlerine su kaçmış benim dikişlerim plesentam olurken yanımda da onu muayene ettiler. Çok şükür iyi hiçbirşeyi yok. Benim hikayemde böyle ne hamileliğimde ne de doğumumda o kadar sıkıntı çekmedim herşeyim çok güzel oldu inşallah sizlerinde böyle sıkıntısız geçer. Biraz uzun oldu kusua bakmayın hakkınızı helal edin.