Yessimy nilaylaylaylay evet bazıları hiç memnun değil ama ben çok memnunum çok ilgili benimle diğerlerine kıyasla
YasemenKaan Tugce3 ben Enes bil e gittim, detaylı ultrason 20-25 dakika sürdü ve yalnızca muayene ücreti verdim. Ekstra vermedim,ben de şaşırdım acaba gözden mi kaçtım bilemedim ki😊
Biyolog Bizde esimin ailesinin yanına geldik midyata. Normalde istanbulda oturuyorum tüm kontrollerim orada. Burada bayramdan sonra muayene olucam aylık rutin ve hiç dr hastane bilmiyorum (devlet disinda) nereyi önerirsiniz?
Yessimy Bilge80 değil mi çok tatlı bir kadın ve güzel ilgileniyor o kadar doktora gittim eşim de bende Semra hanımdan çok memnun kaldık
Ilknur_emin Ben özel ipekyolunda ferda aydın var ona gidiyorum ilgisi güzel şimdilik memnunum açıklayarak konuşuyor anlatıyor neyi nasıl yapman gerektiğini
Guzelannee Yessimy evet tanıyorum semra hanımı annem gitmişti sorunumuzu çözdü menepozla alakalıydı ama sezeryana çok sıcak bakıyor yani sezeryan derse direk onaylamayın başka doktorada görünün
Guzelannee Yessimy e demekki hastadan hastaya ya da hasta durumuna göre durm değişiyor ama size güven vermişse değiştirmeyin tabiki doktorunuzu hasta doktor arasında güven çok önemli ama tatlı diline diyecek bişeyim yok