Kerem_alyadua feyzaa34 ben devlet hastanesinede gidiyorm özelede devlet hastanesnde daha fazla cıkıyor kilosu ve haftasıyla uyumlu ama özelde daha farklı ölcümden kaynaklanabilr doktr iyi diyorsa cok dert etme tahin pekmez ye sabah aksam muz süt iç her sabah 2 tane yumurta ye
feyzaa34 Kerem_alyadua ben hep yiyorum bunlari canim muzu sadece haftada 1 2 yerim ama kilo yapmamis hic😢
Rknvlkn feyzaa34 bende bi kere gittiğimde 1580 gramdı bir hafta sonra kontrole gittim bi baktım 1420 gram olmuş şok oldum ya artacağı yerde bir haftada bide geri düşmüştü kilosu bende senin gibi çok kötü oldum. Aynı şekilde devam ettim 2 hafta sonraki kontrolde 2200 gram olmuştu yani hiç üzülme ve o ölçümler kesin değil 400 grama kadar yanlış ölçüm olasılığı var sen stres yapmadan kaşar muz ye sütünü iç
feyzaa34 Rknvlkn aynen aynen canim bak benimkide 2.057 gramken 2 kg 21 grama düşmüş. Her sabah kasarimi sutumu gun icinde de muzumu yiyim findigimi fistigimi insallah duzelicek 🤰❤
Dilara25 feyzaa34 bn kendi tecrübe ettiklerimi yazayım sana: Kuruyemiş (fındık fıstık badem kaju ceviz) Haşlanmış yumurta Kemik suyu Arı sütü polen karışımı (ölçülü) Bunlarla kızım bi kaç hafta içinde acayip gelişti doktorum bile şaşırdı neler yaptın diye 🙈 inşallah işine yarar
feyzaa34 Dilara25 yazdim kenara kuzumm baslicam insallah allah razi olsun❤😘 kemiksuyundanda corba yapimm😛
Deletedmom0043 Dilara25 bunları karıştırınca gıda zehirlenmesi yaşamadın mı kız ayy düşününce bile tiksindim yumurta hiç yiyemiyorum🤢😂
Elifdikel feyzaa34 bende 32.haftada doktora gittiğimde doktor karın çevresinin gelişmediğini söyledi geçen haftaya göre kilo alımı olmamış artık haftalık takip edecek bende çok üzüldüm Perşembe tekrar gidicem inşallah düzelmiştir
feyzaa34 Elifdikel bana karin cevresi genislememis filan demedi sadece 32 haftalik dedi😭 insallah düzelir kuzularimiz canimm
feyzaa34 Kumsalinannesii aynen esimde oyle teselli ediyor yeterki saglikli olsun gramini kilosunu bosver sen diyor😊😗
feyzaa34 Ebrom aaaa nesquiki hatirladim canim burda bi ara hamileler konusuyodu baya faydaliymis gideyim onuda ben 😂😂 sagol kuzum duzelicek evet insallah sadece insan hüzünleniyor ister istemez😔😗❤
Deletedmom0043 feyzaa34 ocean momy kullanıyorum canım. Dert etme arkadaşım doğuma girecek neredeyse bebeği daha 1800. Ama geriden gelmesi sadece kilo mu
feyzaa34 Deletedmom0043 ya canim ultrasona bakti sat i ben söylemeden 32 haftalik dedi ben 34 olmasi lazim dedim kiloyla baglastirdi bence
Dilara25 Deletedmom0043 hayır karıştırılmıyor ki arı sütü sabah kalkınca 1 çay kaşığı kadar, yumurtayı kahvaltıda, Kuruyemişi ara öğünde veya akşam çayın yanında, kemik suyunu da çorbalara katıp akşam yemeğinde içiyordum
BenMathilda feyzaa34 nazar degmis 😊 bisey olmaz annesi dogumdan sonra sutunuzle beslersiniz, hem normal dogum dusunuyosaniz inanin cok kiloku olmamasi avantaj sizin icin, nasil olsa anne sutu yarıyor Allahin izniyle hızlı büyüyorlar
Ylzmkl feyzaa34 ilaçla hiç bir alakası yok ya decavit sözde banada verdimiçinden 3-4 tane içtiysem içtim yoksa yok. 2750 kilosu
BenMathilda feyzaa34 bir de şöyle bir sey var, sirayla büyüyor bi hafta boyu uzuyorsa bi hafta kilosu artiyor, belki bu haftalarda boy atiyordur ondan kilo almamistir, siz en iyisi cok paylaşmayın kimseyke sisman şöyle böyle diye 😝
feyzaa34 BenMathilda biliyomusun cogu arkadasima soyledim gelisimi iyi filan diye baksana dedigin gibi nazar oldu heralde 2 haftada 0 kilo almis
Haribo42 feyzaa34 canım hiç üzülme 2 hafta önce bi arkadaşım aynı olayı yaşadı hatta şu an doğuruyor:)) 35 haftalıkken 33 görünüyosu oğlu sonra çok güzel beslenmiş ve haftasını hemen yakalamış . Şu an 37 haftalık azıcık erken doğuruyor suyu bittiği için
feyzaa34 Haribo42 ayyyy kuzum darisi benim basima insallah ya bizde umarim hemen toparlariz😢 yoksa her muayeneden sonra gözyaslarim pit pit akar. Insanin vicdanida sizliyor nasil aldiramamisim diye bide halbuki yurtdisindan gorumcem geldi baya kirmizi et agirli filan beslendim ama sonuc hüsran😭
Deletedmom2 feyzaa34 canım imom iyi kilo aldırıyor diyorlar bende en baştan beri onu kullanıyorum oğlan iki hafta önden gidiyor çevremde kullanan arkadaşların bebekleride aynı şekilde olmuştu
feyzaa34 Deletedmom2 oy masallah canim bakalim bugun ocean mummy alduik bitsin farkli bisey dusunuyodum vicium filan olmadi imom alirim. Imom ne kadar