Ayse2161 Akbasinci ben de e bebek mağazasının kendi ürünü olan şampuanı almayı düşünüyorum yorumlarda olumsuz bişeye rastlamadım içeriği de temiz inşalla bi sorun olmaz
ozlembsra_ Ersağ kullacağım inşaAllah kendi kıyafetlerimizde de onu kullanıyordum zaten güveniyorum bebek şampuanından da kullanan tanıdıklarım çok memnun 😊
Akbasinci Burcuveburcum uni baby çok övülüyor ama bakalım zorlu lekelerde işe yaramıyor dendi bende bir sarı olanı denicem
Burcuveburcum Akbasinci Zorlu leke demek hemen müdahale edilmeyen leke demektir lekeyi hemen çitileyip asarsanız yıkarken leke kolay çıkar 😉👍
smyr35 Akbasinci şampuan mustela aldım hatta setini aldım. Deterjan da Green clean baby aldım sıvı deterjan. Ama daha denemedim bakalım umarım güzeldir.
Srnkrbrn Akbasinci callahi ben dalin alıcam yıllardır kime ne olmuş ki deterjanda siveno aldım ama kokusu berbat yumusatıcıda alıcam simdi dalin veya abc bebek için olanı ztn minik minik koyuyorm zarar verecegni düşünmüyorm
Akbasinci Srnkrbrn bende dalin düşünüyordum içeriği baya kötü diye duydum yoksa annem de beni dalinle yıkamış küçükken
Srnkrbrn Akbasinci vallahi ben dalin alıcam yıllardır kime ne olmuş ki deterjanda siveno aldım ama kokusu berbat yumusatıcıda alıcam simdi dalin veya abc bebek için olanı ztn minik minik koyuyorm zarar verecegni düşünmüyorm
Srnkrbrn Akbasinci valla bilmiyorum yıllarca kullanılmıs artı benim de kardeslerimde öyle zararlı olsa illa bi ban yer yani ben alıcam
Hardcandy Srnkrbrn iyide şöyle bişi var,eski dalinle yenisi birmi,hiç sanmıyorum, neler neler eklenmistit içine,bizin zamanımızda daha dogaldi eminim....
simgeninannesi Canım ben dalinin doğal sabun bazlı deterjanını çok sevdim, şampuanıda dalinin kullanıyorduk zaten. Deterjan %100 bitkisel olduğu için içim rahat kullanıyorum.
Livask Akbasinci uni baby şampuan kızıma alerji yaptı. Dalin şampuan ve Johnsons baby bedtime bebek şampuanı kullanıyorum uzun süredir çok memnunum. Uni baby daha ucuz olduğuna göre demek ki var sıkıntılı bir durumu 😂 deterjan da dalin sıvı deterjan kullanıyorum ne kalıntı ne tortu mis gibi 👍🏻👍🏻