Rabia2019 Akbasinci valla ben her şeyini dalin aldım 😂 ben de dalinle büyümüşüm çevremdeki herkes de dalin kullandı hiç de bir şey olmadı bu kadar ayrıntıya takılmaya gerek yok bence 🤷🏼♀️
Denizinannesi1 Gamzelianne1453 mustela markası pahalı bende bugün aldım şampuan ve losyon siz ne kadara aldiniz
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 benim arkadasim satiyor 200 ml + 100 ml iki sampuan 40 aldim elinde var hala almak isterseniz yonlendirrim cnm 😘
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 ciddi misiniz ama settir sizinki bence bendeki sadece 300 ml sampuani cmm 200 ml bide 100 ml
Duyguxx Akbasinci sebamed bebek şampuanı aldım deterjan olarakta dalan roxy matik+Dalin yumuşatıcı ☺️ Matik deterjanla tüllerimi de yıkıyorum muhteşem bi deterjan🙏🏻
MrsG Ben deterjan siveno aldım. Bebeğe iyi gelmezse kendi çamaşırlarıma kullanırım artık bazı şeyleri de denemeden bilemiycez. Her bebeğin cildi farklı ne kadar doğal da olsa yaramayabiliyor.
Akbasinci MrsG bende doğal içerikli olup sonradan problem çıkaran var bende herşeyini dalin alayım diyorum sonra vaz geçiyorum 🤷🏻♀️
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 cokmus cnm gittigidiyor tarzi yerlerde bide yari fiyatina eczaneler hep boyle malesef ya
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 bak boyle set 60 aliyorum ben canim gardrops kullaniyorsaniz orada satiyor guvenli sitede siz baya pahali almissiniz bunda pisik kremide var. Ustelik
butterfly4 @Akbasinci ben dalan kalıp sabunu rendeledim bebeğimin kıyafetlerini onunla yıkadım çok güzel oldu. Şampuan olarak da uni baby ve dalin aldım, bi sorun yaşarsam değiştiririm
saka36 Akbasinci kullanan anneden tavsiye. Bübchen alma. Mustelanın Yenidoğan için köpük şampuanı var onu al. Konağınız olmaz. Duru granül sabun tozu al. Fazla kullanmadığın ölçüde makinayı tıkamıyor. Birde inatçı kaka lekeleri için kalıp beyaz sabun al.😄
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 ben elden aldim arkadasim satiyor alacaksaniz grdropstan yukleriz alirsiniz cnm elinde kalmissa sorarim cunku baya satiyor elden 😊
Gamzelianne1453 Denizinannesi1 son 2 set yazdi cnm sonra satmicak zamlanmis oyle diyor hayirlisi. Olsun ben alicam simdi kalanlarini yazdim :) ucuz bulmusken stoklim napim😂🌸