Busran Emnesar ewet benimde geceleri aşağıya baskı yapıyor squat yapıyorum arada bide ikinci katta oturduğum için merdiven inip cikiorum hurmayı yemeyi onerdiler onada baslicam bide ahududu yapragi cayida rahim kaslarını gevsetiormus bakalim
Zeynepzeze R_Arslan 😂😂😂 Yürürken ve sonrasında karnında sertleşme şiddetli ağrı oluyor mu 😔 Birde sırtında
R_Arslan Zeynepzeze yururken kasiklarimda cok agri oluyodu bebek kanala girdi diye suphe duyuyordum ki tahminim dogru cikti bebek cok iyi pozisyon almiş dedi doktor ve duzenli sancilarim cikti nst de
R_Arslan Emnesar sana bisey diyim mi bugun oldum 37+3um hic acimadi rahatsiz edici bi his oluyo sadece o kadarcik.derin nefes al ve kendini serbest birak. Burdaki okuduklarimdan sonra ödüm kopa kopa gittim. Ama hic korktugum gibi olmadi
Busran Zeynepzeze ewet canm şimdiden başlamak gerekiyorMuş tek sayı olacak şekilde diye duydum hergun 3 5 7 gibi durumun hangisine yetiosa
Zeynepzeze R_Arslan O zaman yakkn miniğin gelmesi sancıların çıktığına göre, hayırlısıyla kucağına alırsın inşaALLAH
Gulchirai Birgullllllll of kalmayalım stres yapmayın akışına bırakın 😥 inşalllah normal doğum olur hepımıze ya
Kumperisi Ben 38+4teyim 35. Haftada çatı muayenesi yaptı doktorum 2 cm acikligim vardı hergun hurma yiyorum ama yürüyüş asla yapamıyorum çok zorlaniyorum yürürken yoruluyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Zeynepzeze Kumperisi İşte bende öyleyim canım çıkıyor sanki yürüyünce, ama kasların gevşemesi için de yürümek lazım 😔😔
Tugbanur Zeynepzeze aynı dert bende de var doktorum her gün yarim saat yürü dedi ama yürüyemiyorum bacaklarım ağrıyor çatım ağrıyor hiç bi şekilde yürüyemiyorum
Tugbanur Zeynepzeze kendimi zorluyorum ama yapamıyorum 😕 ama bol bol merdiven inip çıkıyorum belki onun faydası olur. Kayinvalidem le altlı üstlü oturuyoruz sürekli inip çıkıyorum ama yürüyemiyorum
Zeynepzeze PrenssAnnesiiii Bugün yürüyüşe başlıyorum, ılık duş sürekli alıyorum zaten, squat da yapacağım. Sizinle konuşunca bir güç geldi ☺️
Kumperisi R_Arslan her gece sancim var valla suyumun gelmesini bekliyoruz kramplar falan giriyo kasıklarıma
Zeynepzeze Tugbanur Yürüyüşe çıkacağım akşam, beraber deneyelim sende çık. İnan ki bende çok zorlanıyorum ama doğum 40. haftayı bulursa daha çok zorlancaz 😏
Tugbanur Zeynepzeze valla bugün bi komşuya gideyim dedim 20dk lik bi yol mesafesi vardı gidene kadar belimin ağrısına öldüm komşuya gittim yarim saat kendime gelemedim