Asrinayaz Bn biraz üşütmüşüm sabahtan beri hapşuruk burun tokanıklığı faln var minpset içilebilirmi parasetamol ilaçlar bir şey yapmaz yazıyor ama
Nazlisezgin Asrinayaz minoset içebilirsiniz en azından kırgınlığı alır Bi duş alıp dinlenmek en iyisi geçemezse doktora giderseniz yardımcı olur 😚
Asrinayaz Nazlisezgin randevum var zaten öğleden sonra eşimde nöbetçi içtim minoseti valla dedim ateşim feln çıkacak gibiydi minoset içince geçti az 🙏🏻
Alessia Asrinayaz rıca ederım gecmıs olsun ıcın rahatlıkla ve yatmadan lımonlu suda ıcın rahatlatır 😘
Hayat16 Asrinayaz ayaklarinin altina yatarken , kalan limonlardan sur . Cok iyi geliyor. Cay ya da ihlamuruna bal ve limon koy. Iyi gelir, Ben ilacsiz toparlandim. Tabi bol su !!!
Asrinayaz Yavuzum1202 cnm burun fısfısı kullanma dedi denizsuyumu ne varmış bebeklere kullanılıyormuş onlardan kullan dedi minoset ve parol kullanabilirsin dedi
Yavuzum1202 Asrinayaz geç döllenme olmjstur canım bende normalde 22 haftalık hamıleyim ama ultrosonda 19 hafta çıkıyorum
Asrinayaz Yavuzum1202 şimdi canm bn ikili taramaya gidicem ağustos 20 gibi gittiğimde mantıken 12 haftalık değil 11 haftalık olcam sıkıntı olur mu ki 🤦🏼♀️