Casual Quantum travel sistem normalde fiyatı 1200 tlden başlıyor oturduğum yerde letgodan baktım hiç kullanılmamış ayarında sıfırını buldum arkadaş da tanıdık çıktı 600 tlye anlaştık aşırı kardayım😍👍🏻 Kendisi araçları olduğu için pek kullanamamış, bebeği de ne oturmayı ne yatmayı sevmemiş 1-2 defa avm içerisinde kullanmış, şimdi de büyüdüğü için kullanamayacağını düşünüp satıyordu ben aldım tekerlekleri bile yepyeni duruyor 🙈 Travel sistem olmasına rağmen baston hafifliğinde, katlandığında yer kaplamıyor, hem yenidoğan için portbebe formatında yatış özelliği var, puseti var, hafif ve sürümü kolay bir araç yürütürken ayağımı çarpmıyorum test sürüşüde yaptım 😂 Ben rengine vurulmuştum yeşili çok güzel 🤜🏻🤛🏻 Ekim sonu doğum inşallah sağlıkla kullanırım🙏🏻 Almadan önce alacağınız modeli letgodan vs bi araştırın derim ben, benden söylemesi. Benimde ilk çocuğum, ama belli bir dönem kullanıp daha sonra kullanmayacağımız şeylere paraları bayılmanın hiç mantıklı bir şey olmadığı kanaatindeyim 🤷🏻♀️ Bu güzel olayla birlikte kalan 400 tlye bebeğimin başka bir ihtiyacını karşılayacağım 😎