EcemAlptkn Yavuzmusab şimdi baktım gerçekten iyi duruyor kumaşı yada katlama nasıl tek elle yapılır mı sizce fiyat ta 600 tl civarı nette
Yavuzmusab EcemAlptkn kumaşı iyi ben sevdim ama tek elle denemedim ben 530 almıştım bütün sitelere bakın hepsinde fiyat farklı mürdüm aldım ben
Yavuzmusab EcemAlptkn kumaşı iyi ben sevdim ama tek elle denemedim ben 530 almıştım bütün sitelere bakın hepsinde fiyat farklı mürdüm aldım ben
Nora EcemAlptkn Ben Pierre Cardin Twist aldım memnunum 1 kere kullandım 😋 Tek eksi bulduğum ozellik oturma ünitesiyle kapanmıyor.. Aslinda elele allroad yada ranger almak istiyordum ama eşim internetten almaya karşı çıktı 😬
SuleSuleDeniz Nora dün bu araba için post açmıştım bizde bunu almayı düşünüyoruz ama öyle netten filan bakıp araştırmayla gerçekten olmuyo ztn çoğu özellik hepsinde birden war aynı ama benim mrk ettiğim puseti filan rahat mı bebek için acaba bazı arabaların pusetleri küçük oluyo bebek içinde iki büklüm kalıyo filan diyenler oluyo sizin kullanma şansınız da olmuş bu arabayı genel olarak nasıl sürüşü filan yada bebek için de rahat mı sizce ☺️Uzun oldu biraz şimdiden teşekkürler❤️
Ebruliiiiiiii Nora Şirinevlerde magazasi var kadir has avm de biz esimle gidip baktik begemdik kaliteli geldi bize sanirim ondan alicaz 😊
Cigdem24 EcemAlptkn şöyle söyliyeyim alırsan baston tarzında al 2 kere alma sakın puset bir zaman sonra küçük gelecek travelde yatmayacak 3 arkadaşım peş peşe doğum yaptı 3de 1. Yaşına gelince baston aldılar diğerlerini hiç kullanamadılar çocuklar 7 8 aylıktan sonra yatmak istemiyorlar etrafı seyretmek istiyolar o yüzden baston al derim alacaksan puset yanında verenler oluyor uygun fiyata bulursun onlar daha ucuz oluyor
Brnsl Cigdem24 ben de kararsızdım Aralık’ta doğumum zaten özel arabasız bir yere gitmiyorum hele bebek olunca hiç gitmem yorumunuzu iyiki gördüm pahalı bir şey almama kararı verdim ben teşekkürler
Rbysf Yavuzmusab doğumdan itibaren kullanilabiliyor mu acaba siteden baktim ama aciklamada yazmiyodu birde puset i takilabiliyor mu arabaya
busubusu EcemAlptkn casual cadillac air aldık canım çokk memnunum hem hafif hem sürümü rahat hemde kaliteli şu an ebebekte indirimde dün gördüm
Littleprince_smother EcemAlptkn ben internetten elele Ranger modelini aldım daha gelmedi ama videolarından gördüğüm kadarıyla çok kullanışlı🤗
busubusu EcemAlptkn casual cadillac air aldık canım çokk memnunum hem hafif hem sürümü rahat hemde kaliteli tek ellede çok kolay sürülüyo şu an ebebekte indirimde dün gördüm
Kbbrak busubusu bende bu arabayı tercih edicem ama ilerleyen zamanlarda bastona ihtiyaç duyulur mu acaba ne düşünüyorsunuz ?
Seyuba Dilek123321 bende aynı arabayı aldım ama bebeğimin gelmesine daha bir buçuk ay var kullanamadık siz beğendiniz mi kullandınız mı ? 🙏🏻
Dilek123321 Seyuba benim daha gelmesine 4 ay var ben indirimde diye almıştım görünüş olarak güzel ama kukkanım açısından okudugıma göre herkes memnun
[silindi] Elele markasının allroad modelini aldık 😊Tavsiye edebilirim gayet kullanışlı ve şık duruyor ..Şuan e Bebek de Casual indirimde ihtiyacı olanlar bakabilir✋🏻
PembeKoala EcemAlptkn bende aynı araştırmadayım şuanda ve travel sistemden çok memnun kalınmadığını gördüm okudum bu yüzden özellikle joie markanın baston arabasını çok beğendim ayrıca pusette takılabiliyor bence öyle bişey düşünebilirsin daha uzun süre kullanışlı ve pratik
yesilanne97 Joie kesinlikle!! Hem baston yenidoğan pusetini ekstra üzerine takıyorsunuz. Beneto falan gibi birini çıkar birini tak yok, tek elle tak diye kapanıyor. Sonrasında da bavul gibi sürükleniyor. Hayatımda gördüğüm en en en muazzam araba.
gozdeteacher yesilanne97 Hangi modelinden bahsediyorsunuz acaba? Ben litetrax 4 düşünüyorum ama kararsızım hala.
busubusu PembeKoala tabi travel sistem bi araba ayrıca puseti 13 kiloya kadar olması lazım oto koltuğu olarak kullanılabiliyo
Sadiyeylmz EcemAlptkn baybfox allure aldim 1000 tl travel sistem benimde ayni sekilde aracimiz olmadigi icin bunu tercih ettim
minik_fasulyem_ EcemAlptkn Kraft you yenidoğan dan itibaren kullanılıyor tam yatar ve oturur pozisyonda oluyor kesinlikle agır bir araba degil belim agrıdıgı için bizzat gittim inceledim aracımız var ama otobüste kullandığım için katlanması çok pratik ve okul çantası gibi çek çekli netten bir bakın tekerlek yapısı felan buyuk degil hoş duruyor indirim de 861 TL ye almıştık şuan 1000 civarı olmuştur
gokalp_019 EcemAlptkn valla ben letgodan 2.el kanz cameron aldım sıfır fıyatı 1600 tlydı çok az kullanılmışını 500e aldım öyle denk geldi travel sıstem zaten. Fazla kullanılamadığı için bastona geçeriz diye düşündüm ondan 2.el aldım seninde bütçen azsa öyle bakıp düşünebılınırsın
Bts Yoyko seyahat sistem Bebek Arabası aldık hepsiburadadan kullanan arkadasım tavsiyesi üzerine daha kullanmadık bakalım 🙂
Mucizemm35 Bts yoyko kullanan üç tanıdığımda tavsiye etmedi canım bir süre sonra oynama olmuş aksamlarında sallanıyor diye yakındıklarını hatırlıyorum bende araştırıp kraftın fit modelini aldım biraz yüksek olabilir fiyatları ama sağlamlık benim içinde önemli olan evim biraz şehir merkezine uzak yollarımız bozuk pusetiyle kapanabiliyor ağır görünümlü ama kullanımı çok hafif dönüşleri güzel geldi bebişimiz Ekim sonu gelecek bizimde nasipse 🙏
Nora Ebruliiiiiiii Biliyorum ama ben Antalya'da yaşıyorum.. yakın gunu birlik gidilecek sehir olsa yine gider alırdım qma İstanbul çok uzak malesef 😅