Gaviscon kullanıyorum doktorum yazmıştı ama faydasını görmedim ve hala çok yanıyor yastiğimi yükselterek uyuyorum baharat kahve vb şeyler hiç yemem ama hala çok yanıyor ve geçmek bilmiyor soda içemiyorum başka neler yapabilirim şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏😢

Benimminikim hayırlı olsun canım benimde mide yanmam çok oluyor elma çok iyi geliyor elma yemeyi dene elma iyi gelmezse sütte içebilirsin

Soğuk süt 🥛🤩
    Elma 🤩 🍏
    Muz 🤩 🍌
    Beyaz leblebi 🤩
    Sade maden suyuuuuuu 💕💕💕
    ❣️👍🏻

Geceleri tatlı ılık süt çok işe yarıyor benim midem sıkıntılıydı pangastrit vardı doktor mide koruyucu nexıum kullanmamın zararı olmadığını söyledi her gün içmiyorum ama bazen çok kötü oluyorum gaviscon işe yaramadığı için mecbur içiyorum doktorundan mide koruyucu tavsiyesi alabilirsin

Maden suyu
    soguk ıkı yudum süt
    renine en ıyı gelenler arasında bırıncı sırada :)

Benimminikim bende 1aydır aynı sorunu yaşıyorum ilk başlarda yediğim dokundu sandım ama su bile içtiğinde yanarmı insanın midesi artık boğazım tahriş olmuş gibi. Şuan aynı bu durumdayım ve tek iyi gelen süt oda en fazla 1saat içip hemen uyuyorum gecede hafifliyor bana süt iyi geldi canım gaviscon falan hak getire🤷🏻 ben sütü buz gibi içiyorum yudum yudum bi dene ve laktozsuz süt içiyorum normal sütte iyi gelmedi bana 😟

Bana salatalık iyi geliyordu deneyebilirsin

Benimminikim ne yaparsam yapayım benimde geçmiyor canım. Henüz çaresini bulamadım. Soğuk sütü yudum yudum içmek iyi geliyormuş dene istersen. Bir yudum alıp beş dakika sonra bi yudum daha. İyi geldiği söyleniyor

gurcem 23 haftalık olduk ikizlerime gebeyim doktorum yaşadığım sıkıntıları ikiz gebe olmama bağlıyor 😊

Benimminikim ben karbonat tuketiyordum biraz iyi geliyor. Soguk sut biraz iyi geliyor. Dr rennie duo yazdi suan onu kullaniyorum. Iyi geliyor

Benimminikim süt içsn cnm. Valla bnm geven yemek boruma asit dökmişsn gibi yandı çok fenaydı ya uykmdn sabaha karşı uyandrdı bni düşün🤭🤭😨