Tarana benmi evham yaptimki onemli olan saglikla glsinlerde birazcik tombul olsun istiorum☺️

Meralcnbz normal 😊 normal doğum istyorsanız eğer 3 ve 3,5 kılıdan fazla olmaz ıse rahat doğum yaparmışsınız doktor demiştı

Meralcnbz kilosunu hic dert etmeyin 37+0 2790 gr dogdu bebegim suan 5 gunluk saglik konusunda hic bi sikintimiz yok sukurler olsun

Sumeyraerva aynen canm onemli olan sagligi tabii gule gule buyut bebisini Rabbim uzun omurler versin erkenmi dgum yaptin

Meralcnbz bence gayet iyi hiç endiselenme hem fazla kilo doğumu zorlaştırıyor doğunca gelisiyolar zaten

Busran fazla derken 4 ve üstü öyleymiş ama benm doktorum küçük bebek doğurmak daha zor diyo toplu olan bebek kendini bir çırpıda ittiriyo dedi zayıf olan beceremiyomuş

Meralcnbz o da bişey mi benim bebiş 34 +2 de 2260 di asıl benim kaygılanmam lazım 🙄

Dezehs maşallah valla sana ben ilkine hamileym daha korkudan diyorm yıllarca doğurmam😂

Meralcnbz 35. haftamda 2150 grmdi bende oyle hislere kapildim son hafta ataga gecti ben sut ve ceviz cok tulkettim 2750 37. haftamdaydi 2 gun sonra doguma giriyorum en fazla 3 dogar dedi en dusuk 2.5 yada 2700 lerde dogar dedi napalim almiyosa almiyodur bebek kilo oglumda 4 kilo dogurdum ama kizim 2.5 kilo anca gelcek her bebek bir olmuyor 😊

Bana doktorum doguma kadar 2.500 gr 'ı geçtimi sıkınti yok dedi

Meralcnbz canim en azindan saglikli dimi kiloyu dogumdan sonrada alir Hem sen kendin minyon tipliysen bebek anne veya Babaya cekiyo illede tombul cocuk saglikli olacak diye birseyde yok Ben 35+1 oldum 1750- 1800gr dedi bana Insan tabi üzülüyo Ama en azindan saglikli Ben 2,5kg bebek dogurmayada raziyim hem doktorlar bazen yanilabiliyo fazla takma kafana Sen bildigin gibi beslen strese sokma bebisin etkilenmesin ☺️