seymaaygunsafca doktorlar sanki abartmayı çok seviyor. Sürekli 2hafta ileride giden bebeğim 34.haftada 2500 idi bana aaa normale dönmüş dedi ki o bile ileride sayılırmış.36da gittim 2650 aaa dedi bir sorun var gelişim durmuş. Şu anda haftada 250gr almalı.2hafta önce 2500 olan bebek en az 3kg olmalıydı şu haftada haftasından geri dedi. Hiç bişey almamış 3kg görmez doğana kadar yazık dedi.minyon bebek zor bakımı gibi bişiler saçmaladı durdu. Abartmıyorum 3gün ağladım durdum gelişimi durmuş diyince. Perinatologa gittim.bazen ortalamada bir bebek atak yapar kilosu;bir anda haftada 400 gr alır.bazen de iri olan bebeklerde kilo alımı durur normal haftasına uyumlu olmaya başlar ki istediğimiz normal kilolu çocuk sizin doktor tombul seviyor galiba diye dalga geçti. Yani benim doktorumda saçmaladı bazen insan kendi araştırmalı galiba yada başka doktordan da fikir alınmalı. Sizin bebeğiniz de normal.siz üzülmeyin üzülünce bebeklere daha zararlı oluyor,plesanta kasılıyor o da içeride kasılıyor. Geçen haftada ben çok ağladım,şimdi diyorum sadece bebeğe zarar verdim