• Gebelik
  • 2 hafta önde giden hamilelik..

Arkadaslar bana gore 28 haftalik doktora gore ise 30 haftalik hamileyim bu durumda kendi adet tarihime goremi yoksa bebegin 2 hafta onde gitmesine goremi doğum oluyor ?

Biz doktora sordugumuzda adet tarihine gore demisti ilerde olmasi dogum tarihini etkilemiyirmus.

Kaderhan69 o işleri bende anlamadım hiç 😂adet e göre 18 6 yım ultrasonda 20.1 ve doktor bana ultrasondakine göre muamele yapiyo r mesela bi on gün içind e artık bebeği hissetmelisin dedi halbuki adetime göre daha çok var ama o bebeği hissetmemide ultrason a göre hesapladı ben anlamıyorum yani hiç😢😓

ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum ultrason doğrudur dedi.. en başından beri 1 hafta öndeyiz. . doktorda erken döllenme olabilir demişti.. bende ultrason haftasına göre davranıyorum..

Kaderhan69 canim sen son adet tarihini takip edeceksin ama bebegin erken dogsa bile sorun olmuyor zaten gelisimini tamamlamis oluyor

Yalancı sancılarınız ne zaman başladı kızlar ben çok korkuyorum 35 1 iz henüz ve bu gece wcdeyken birden bire sancı girdi yatak odasına kadar zor geldim şimdi de yatıyorum korkudan uyuyamıyorum ara ara giriyo gerçek sancı olamaz dimi ya 😭😭

Korkudan ilk bulduğum konunun altına yazdım kusura bakmayın hemen bilgi alabilmek icin😭😔

Nurayal canım bizler henüz 30. Haftayı bulmuş değiliz gibi duruyor en azından ben o yüzden hiç bilemicem ama bence kesin yalancı sancidir benim onumde
          Yengem sancı çekiyordu doğuma gitmeden önce evde sonuna kadar sancısını çekti öyle gitii 😄 ki o güne kadar ne sancılar çekti ama tabikide senin haftanla bir olan yakın olan biri yorum yapsa daha iyi olur sen yinede içini ferah tut

Sanci agri falan yokta bebek cok hareketli surekli hareket halinde neden acaba uyumuyormu acaba icerde hic diye dusunmeye basladim yani 🙂 ozellikle geceleri sabaha kadar saatlerce hareketli

Nurayal benim 28. Haftada yalancı sancılarım başladı. 😥 Eğer tabi yaşancı sancıysa bu yaşadıklarım.

Kaderhan69

Kaderhan69 gelişiminin önde olmasından kaynaklı bazı durumları erken yaşayabilirsin. Örneğin ben 30. Haftalarda yaşamaya başlayacağım şeyleri 28. Haftada yaşadım. Onun haricinde bu gelişimin ileri olması durumu doğumun iki hafta öne çekilip planlanacağı anlamına gelmiyor. Süreci son adet tarihine göre planlıyorlar. 🤗