vuslatim34 Tugce1803 tamam canım eşim getirecek akşam .Sabah onuda yapayım .Ama başka marka testi 2 gün önce yapmıştım .oda silik çıktı bu kadar kırmızı değil. Haklıson çokta güvenmemek lazım buna
Tugce1803 vuslatim34 Valla canın yansın istemem dediğim gibi 4 tane yapmıştım hepsi de pozitifti bariz şekilde eşimle koşa koşa gittik hastaneye negatifti çok üzülmüştük
Mucizem_1 vuslatim34 canim testi tekrarla ama yarim saatten sonra cikan sonuçlar önemli değil.ilk yarim saatten sonrasinda böylesi şeyler cikabilir.ama insallah hamilesindjr.Allah gönlüne göre versin insalah
kyr9324 vuslatim34 Canım bu albi markada bu sorunu çok yaşadım bekleyince hep çizgi oluşuyor 😒 heleki hemen çıkmadıysa kaale alma.İnşallah en kısa sürede yaşarsın
Deletedmom090 vuslatim34 yok canim ben bi gebelik gecirdim ve bebeyimi kayb etdim simdi adetime 3 gun var ama bisi hiss etmiyorum yani gebe deyilim Rabbim çabucak nasip etsin
ebruli92 vuslatim34 evet canim var benimde boyle olmustu cok kucuk oldugu icin silik cikiyo zaten eger sonuc negatifse sabaha kadarda beklesen cift cizgi cikmiyo
Lastmoon vuslatim34 1 saat sonrası geçerli olmuyor ama inşallah hamilesindir. Kantestinizi tekrarlayın dr. bişey demez
azizeguneyy vuslatim34 bence hamilesin ama çok yeni bir hamilelik olabilir bu. doktora gidip kan testi yapmanı öneririm🙏🏼
Kubra1720 vuslatim34 merhaba ben 15 haftalık hamileyim adetimin ertesi günü yapmıştım erken gebelik testini bundan bile silik çıkmıştı yanı hamilesin ❤️