Ozlemcakan Bizde 7+2 yiz çok şükür 🙏 ekim 13 gözüküyor Doğum sata göre ama benim tüp bebek tedavisi ile oldu 20 ocak transfer tarihi o yüzden daha tam belli değil
ZuhalSolakKorkmaz Ozlemcakan son adet günümüz aynı canm ☺ Biz ctesi günü duyduk kalp atışlarımızı darısı basına inşAllah 🙏🙏 bizim de 13 ekim doğum 😍
SEdaK Kızlar merhaba bende sat a göre 6+4 üm ama bugün kalp atışı dinlemeye gittiğimizde doktor ultrasona göre 7+2 dedi. Tarih olarak hangisini kullanmam gerekiyor acaba bilemedim ?
EmrahBraYldrm Deletedmom19 benimde sabah istifra ve bulantım oluyor normal de hep leke de geldi 6 hastalıkken dinleniyorum senin ne şikayetin var
HlyaHocaolu Melike2305 benim karnım ağrıyor çok canım bacaklarıma vuruyor .5haftalık alttan ultrason ile görmüştü ama gözükür . Ağrılar için normal dedi bende 10gün daha bekle öyle git kabini de duyarsın
Kbrazcan Ayse13 hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi hep dua edelim birbirimize 😔
Ozlemcakan Kızlar benim hiç midem bulanmıyor yorgunluk hissi de Yok valal keseyi görmeseydik hamileyim diyemeyeceğim 🙂
ilknurr Ozlemcakan Maşallah canım inşallah öyle atlatırsın hamilelik süresince ilk öğrendiğim hafta benimde bu tarz şikaytlerim yoktu ama suan 3 hafta olucak yorgunluk hissi ve mide bulantısı mahvediyor beni 🙁
Burcu3545 ilknurr ata sağlıkta tanıdık hemşire var istersen doktor sorabilirim senin için. Ben salihlide yapacağım doğumu
ilknurr Burcu3545 Çok sevinirim canım orda Pınar hanımı duydum ama iyi midir bilemedm bayan istiyorum çnkü dr olarak kendimi daha rahat hissederim diye düşünüyorum.
Burcu3545 ilknurr canım insagramın varsa orda haberleşebiliriz hemen sorayım benimde tercihim bayan ing:burcudarici_
EdaKnayenkartal Merhaba kızlar 🙂 benimde 6+4 haftalık suan 🙏🏻Ama çok halsizliğim ve biraz bulantım var 👎🏼
HlyaHocaolu EdaKnayenkartal 6+5im 2gün önceye kadar bulantım vardı dünden beri kusuyorum.ağrın var mı?
dseyma Bsrabargun benim de aynı şuan 7+5teyim doğum 10 ekim görünüyor dedi doktorum. Bulantılarım erken başladı benim yaklaşık 10 gündür çekiyorum ve iştahım da kesildi 🙁
Bsrabargun dseyma üzüldüm canım ya gerçekten kötü birşey banada hep ara ara oluyor istifra yok ama bulantı var😏