Serenica Bizde bugün 8 haftaligiz adet tarihimz 1 ocak muhtemel dogumumuz 8 ekim dedi doktr kesemiz 5 haftalikken karindan muanede gordk 6 hafta 4 gnken kalp atislarmizi gosterdi doktormuz 7 hafta 6 gunluk yani dün kalp atislarini duyduk
Busra_35 Serenica Benimde 1 ocak 😊 Cuma günü randevum var inşallah herşey yolundadır..Hepimiz için hayırlısı olsun 😊
Kbrazcan Ayse13 normalde 8 ama geç döllenme olduğu için 6,5 şuan dikkat et benimde ilk kahverengi ile başladı şuan iğne kulkanıyorum bide ilaç
Canan53 ilknurr bana hemen verdiler cunku işte çalışılırken cok zor oluyor aglaya aglaya işe geldim izin verdiler gittim falan.. ilac olmasa halim harapdi..
Kbrazcan Ayse13 hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi hep dua edelim birbirimize 😔
Merrcimek 5+6 uykum geliyor , arada midem yanıyor ve bazen kasıkta ağrı oluyor. Bunların haricinde hamile olduğumu unutuyorum. Anneminde hamileliği böyle geçmiş belki de genetiktir 🙂
Melike2305 HlyaHocaolu ya benim ağrılar da çok fena delirtiyo hançer yemisten beter oluyorum 5+2 çarşamba kontrole gidicem kese görünür umarım sizinde ağrı en çok sağ kasıkta mı
HlyaHocaolu Melike2305 benim karnım ağrıyor çok canım bacaklarıma vuruyor .5haftalık alttan ultrason ile görmüştü ama gözükür . Ağrılar için normal dedi bende 10gün daha bekle öyle git kabini de duyarsın
Melike2305 Mna çok sevindim aslında benimde randevum bugundu görünmezse diye ertelettim şimdi de meraktan duramıyorum