Kızlar ben hamilelikten önce lazer yaptırıyordum hamlie olduğumu öğrendim bıraktım 7 haftalık hamileyim bugun doktora gittim lazer yapabilir miyim dedim hayır hamilelikte Önermiyoruz. Ama ben internette okudum kızlar bir sorun olmaz diyorlar lazer en fazla 2-3 mm deriye girebildiği için bebeğe ulaşması imkansız o yuzden bi sorun olmaz yazmışlar. Benim de hormon problemim vardı diye yüzüme yapıyordum hamilelikten beri yapmıyorum suan asırı tüy var yüzümde. Hamile olup lazer yaptıran yada bu konuda bilgis olan var mı bebeğe ne zararı olabilir 🙄
Lazer yaptırmak
Merveeex Canım bende yaptırıyordum bıraktım ama zaten hamileyken lazer merkezleride yapmıyor.
Bir zararı yok diye yazılar okuduğunuz için, bebeğinizi bu riske atmayı mı düşünüyorsunuz? Kime göre neye göre zararı yok tartışılır konular bunlar. Ben asla böyle bir şeye cesaret etmem ..
Merveeex bende yaptiriyordum biraktim bence o minik beden icin herseye katlanilir .
Merveeex Bir süre dayanmak zorundasın sadece hamilelikte değil emziren annelerede lazer yapılmıyor daha önce bu sektörde çalıştım lazer epilasyon son derece radyasyonlu bu yüzden bebekte ne gibi hasar bırakır bilinmez bu yüzden gebelik şüphesi olanlara dahil lazer yapılmamakta. Ayrıca hamilelikte hormonlardan dolayı kıllanmada artışta olabilir eldiven yardımıyla alabilirsin. Agda ve jilet kullanmamanı tavsiye ederim.
Merveeex Hamilelik dışında bile vücudumuzda ne gibi etkiler olduğundan haberdar değiliz. Bundan 50 sene sonra çocuklarımızda çıkacak sorunlar olacak mı kimse bilmiyor. Sigara gibi. Doktor önermiyor, lazer merkezleri yapmıyor, siz niye internette yazanlara güveniyorsunuz? 2 kıl için örneğin kanseri göze alıyor musunuz bebeğiniz için?
- Düzenlendi
elf0 lazer aletimi almıştım canım omunla yapıyordum diğerlerine oranla etkisi daha azdır diye düşündüm ben. Eskiden ağda yaptırırdım ama ağda yaptırdığımda yüzüm nasıl sivilce döküyordu anlatamam yemi yeni düzelmişti. Sen ne kadarlık hamileisn cook mu tüylenmen oldu ya 😢😢😢😢 daha fazla olmasa iyiydi 🙄😀
Merveeex 24+5 im canım . Ha o zaman başka ben bi yere gidiyosun sanmıştım. Yüz için jiletler var onları hiç denedin mi? Yani mesela yüzümün bazı yerlerinde göbeğimde sırtımda belimde hiç olmicak yerde çıktı 😕😕 normalde hiç olmadığı için tuhaf geliyo ama doğumdan sonra hepsi dökülüyomuş o yüzden ellemiyorum ben de
baharkerdige ağda neden tavsiye etmiyorsun
Merveeex bende yarıda bıraktım seanslarımı canım internetre çok görüş var ama ben yinede sonradna üzülmeyim acabamı demiyim diye yaptırmadım
ben de yaptırıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım yarım kaldı.. Eğer parasını peşin verdiysen hamile olduğunu söyle doğumdan sonra devam ediyorlar canım lazere
Merveeex agda da coğaltabiliyor hormon bozukluğuna sahip kişilerde
Kizlar benim doktorum olur dedi .bir ziyani yok dedi .ben her etimal 3aydan sonra belke gederem