Mutluhamis Findik92227 kendiniz nasıl yapacaksınız anlamadım karnınız dan göremezsiniz ayrıca tüylerin çıkış yönüne doğru almanız lazım yoksa tahriş olur çeke çeke tahriş acısı da çok kötü oluyor gidin kuaföre 5 dkda alsın
Findik92227 Mutluhamis eşim kuaföre izin vermez bende çok utanıyorum ayna koyup yapmaya çalışırım dedim olmazsa annemden yardim isterim diyorum ama bakalım.kendimi yedim bitirdim.napcam nasıl yapcam diye
Nur_Nur Findik92227 benim de eşim turkiyede ben yurt dışında çalışıyorum canım. Allah kolaylıklar versin.. bize en zor bizim durumumuz gibi düşünüyoruz ama çok insan böyle eşinden uzakta kalmak durumunda. benim yanımda kimsem de yok ama Allah var çok şükür. nacizane tavsiyem hijyenik olmayan kuaförde yaptırmayın. kendiniz de ağdaya kalkışmayın. makine jilet başka yöntemlerle yapın. hastane ekibine ayıp olmaz. içiniz rahat olsun
Mutluhamis Findik92227 ya 5 dk git Bi kuaföre eşine açıklamak zorunda değilsin ki ne var bunda kendim yaptım deyiver kendi sağlığın için bu sonuçta
Ekincis Findik92227 göbüşten dolayı zorlanırsın git bi kuaföre 25 liraya aldırıyorum şipşak 1 ay gidiyor
Ekincis Merrvee ay bende oraya yapıştırıp çekememiştim bi kere 😂😝 insan kendine rezil olur mu oldum valla 😂😂🤪
Esnrgn Yıllarca jiletten sonra ağda çok zor olabilir hele de kendiniz yapacaksanız ben 12 sene ağda yaptırdım gebelikte 4 ay jiletle aldım kanamam vardı düşükten sonra ilk kuaföre gidişimde ağladım sadece 4 ayda çok kötüydü. Siz bilirsiniz tabi ama eldiven daha rahat olabilir
Pcosaragmen Gratislerde bile boncuk ağda seti var canım 30-40 TL fiyatları,kendin dene, yapamazsan da al setini git kuaföre,hijyenik olur en azindan,
Ayzaninannesi Findik92227 canım ben çam sakızı kullanıyorum ha şimdi belki diyenler olacaktır onun içinde şeker var vs.. ben sir kullanamadım jilet sonrası yara yaptı kabarma yaptı çam sakiziyla alınca bebek poposu gibi oluyor 🙈 ve bir ay gibi bir süre hiç çıkmıyor tavsiye ederim
Findik92227 Ayzaninannesi onunla nasıl alınıyor canım hiç kullanmadim daha önce bu yeşil bi küçük kavanoza benzer bi şeyde olanı diyosn galiba görmüşüm ama hiç bilmiyorum Nasıl kullaniliyo sanki birazını parmağına alıp.oyle tüyleri tutup cekiyosn dimi
Guzelannee Çam sakızı alıyırum klasik agda ayakta artık nereye denk gelirse alt taraflarıda bir bacagı komodinin üstüne atıyorum ne kadar yetişirsem dokununca bişey yok ama tabi görmek gibi temiz olmuyor 8 ayım bitti şimdiye kadar yaptım dogumdan önce son bir kere daha yapacam bakalım artık 🥵
Ayzaninannesi Findik92227 yeşil küçük kutu canım evet bir kaşık kadar alıp tüylü yere sürüyorsun ters yöne çekiyorsun
Mutluhamis Findik92227 onu bilmiyorum ama 5dkda halloluyor ve tertemiz oluyor Bi fırsatını bul git bence kendin yapamazsın işkenceye dönüşür
asyagibi Findik92227 yurt dışında yasıyorum kuzum makınayı AliExpress’den aldım ağdalarını başka bi internet sitesinden aldım çok kaliteli ve güzel 👍🏻
ilknur52 Findik92227 bence alma bende çok kötü bi etki bıraktı yapış yapış her yerim morardı boncuk ağdalar var onlar iyi geliyor bana belki sana da iyi gelir
Findik92227 ilknur52 arkadaşımdan makinasını aldım böyle tablet gibi koyuyosn ağda eriyor tahta çubukla sürülüyor ondan yapmaya calisicam
dvran22 Findik92227 canım yaa aynadan o kadar zor ki anlatamam ..mesele görmek değil de o göbek çok fazla engel oluyor ağdaya ..Ben 30.haftada yaptım binbir zorlukla şu an düşünüyorum da 37.haftada yani 1 ay sonra ben nasıl yapacağım😣
Fasulyem22 dvran22 göremediğin için kasılman olabilir eğilmeye çalışırken yanına birini çağır yada agdaciya git bence riske atma kendimden biliyorum
Findik92227 dvran22 uf ya Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim hayırlısıyla hepimiz kucagimiza alırız inşallah
Busran Mutluhamis normal doğum olacağı için ne zamn geleceği bilinmiyor işte bende şuan 37 im 38 olunca gidecem