Findik92227 Hatice_demircan siir ağda hangisi canım agdalarla ilgili hiç bilgim yok bacakları koltuk altını epilasyon aletiyle alıyorm o yüzden hiç bilmiyorum
Hatice_demircan Findik92227 kuaförlerin kullandıkları ağda hem alirken vücudun yapış yapış olmuyo hemde diğerlerine göre daha cabuk sürede bitiyo ucuzluklarda filan teneke kutuda satiliyo makinasında var ister makinasını al istersende evde kullanmadığın küçük bi kapın varsa onun içine koyup ocakta eritebilirsin yada onun için hususi küçük bişey alabilirsin
Mutluhamis Findik92227 kendiniz nasıl yapacaksınız anlamadım karnınız dan göremezsiniz ayrıca tüylerin çıkış yönüne doğru almanız lazım yoksa tahriş olur çeke çeke tahriş acısı da çok kötü oluyor gidin kuaföre 5 dkda alsın
Prensesgeliyor Findik92227 ben hazır bant kullaniyorm weet kullanıyorum küçük küçük kesip öyle uyguluyorum ayna karşısında daha rahat oluyor ama sen şuan ilk defa yapacagin için birde karnindan dolayı zorlanabilrsin ne yap et kuaföre git bence
Ertugrulunannesii Findik92227 özel bölğeyi kuaför aldırdım canım kol bacak annem aldı onada utanmak bişe yok zaten
asyagibi Findik92227 evet canım kuaförlerin kullandığından ben çok rahatım tek ben kullanıyorum hem hijyenik hem pratik 🤷🏻♀️
Rabia2019 asyagibi aynen canım beceremedim zaten bıraktım bir iki yere sürdüm orası da hemen 2 gün sonra semsert çıktı iyi ki tamamına sürmemişim 🤭 şimdilik yine zar zor idare ediyorum ama doğuma yakın nasıl yapıcam bilmiyorum 🤷🏼♀️
asyagibi Kendi özel makınası var döküyorsun eriyor çubukla sürüyorsun çekiyorsun o kadar basit ki belli zaman sonra tenin alışıyor tüyler alışıyor elinde tutsan bile kökü olmadığı icin anında çıkıyor
Sumide Findik92227 evet cezve agda olarak satiliyordu en son aldigimda uzun zaman oldu bi sorun ısterseniz internette de satiliyodur
Prensesgeliyor Findik92227 cekinmiyorsan yaptirabilirsin annene canm hangi şehirde yaşıyorsun.. zaten her kuaforede hijyen açısından Güvenilmez aslnda bende hiç ağda için gitmedim yapabldgm kadar kendim yapiyorum
asyagibi Findik92227 yurt dışında yasıyorum kuzum makınayı AliExpress’den aldım ağdalarını başka bi internet sitesinden aldım çok kaliteli ve güzel 👍🏻
minik_fasulyem_ Findik92227 jiletle ilerlediğiniz için agdayı yapmanız çok zor olacak eger denemek isterseniz de genital bölge agdası rollonla vs ile alınmıyor morarmalara sebep oluyr sıvı agda ve spatula ile durup agda bezini yapiştırıp çekmeniz gerekiyor genital için sıvı surulebilir agda olması şart
Ozgedursun Ben ağdaya gidiyorum 5 6 yıldır 18 haftalık hamileyim yine gidiyorum. Jiletten sonra ilk seferi kendin yapman imkansız gibi bir şey saatlerini alır ve çok canın yanar. En iyisi bi kuaföre gitmek
Htcgkn7301-- Findik92227 Ayna kullanıyorum bende rahat oluyor birde eldiven le yapıyorum hep yavaş da olsa temiz oluyor tavsiye ederim
5429ayseckl_42 Findik92227 inci ağda güzel boncuk ağda bezsiz kullanıyorsun daha az canını acıtır bide ağdaya başlamadan önce pudra sür daha az acır
Pinkbabe Findik92227 Hiç ağda yapmadıysan yapamazsın hele şimdiye kadar jilet kullandıysan hem kökleri sağlamdır hem hava sıcak hem göbeğin var çok zorlanir canını yakarsın canim temizliğine güvendiğin bor salona yaptır bence
Kerime47 Kndın yapma kuaföre gt derım bnce agdayla almak guzel ama sımdıye kadar jılet kullanıp bır anda yprsan canın cok yanar