BirVeraAnnesi35 Skn23 ilk kullandığım 3 günlüktü ama sonra böbreğime stent takılınca mecbur 10 günlük antibiyotik verdi doktorum inşallah bebeklerimize zararı olmaz🙏🙏
BiDunyaMutluluk Skn23 ben kullandım canım yüksek derece enfeksiyon çıkmıştı 20.haftamda 1 hafta kullandım. Doktorun verdiyse korkma ama kadın doğumcuna ya da sağlık ocağındaki ebeye sor ne olur ne olmaz. 💕
Akademisyenanne Skn23 cok zordur ya. Allah yardimciniz olsun. Ben en son patates hasladim. Gecti hemen. Hamilelikte cekilmiyor🤦🏻♀️
Skn23 Akademisyenanne ah ah neler yapmadım ki geçsin diye gel bide bana sor ama işte dönüp dolaşıp başımda parazitten kaynaklı şu ara sanırm
Mebos Bende kullanıyorum şuan grip enfeksiyonu geçirdimkanımda mikrop çıktı doktora başvururak kullanıyorum sıkıntı olmaz dedi doktorum
Turkolog Skn23 ben hasta olmuştum Boğaz enfeksiyonu ve sinüzit.. 1 hafta kendim çabaladım iyileşemedim doktor antibiyotik verdi mecbur ama unuttum adını ya.. istemeye istemeye kullandım. Hamilelik için uygun dedi, mikrop daha fazla zarar verir demişti