Tubauz1 4-5 lt diyenler iyi su zehirlenmesi yaşamamışsınız akıllı işi değil çünkü 2-2,5 en ideali 10-15 bardak çok aktif olduğunuz günler 20 olabilir.Fazla su tüketimi böbreklerinizi iflas ettirir dr vur dediyse siz öldürmeyin yani.
Fatmasare Ben senelerdir 3 litrenin asagisina inmedim. Muazzam bisey su. Sabah uyanişiniz bile degisiyor.
Tarana Cnncyn 9ay boyunca gunde anca yarim litre bile icemedim)Suyum da bol.Bebek de iyi maşallah.bi sorunum da olmadı .Ama sorun varsa içilmeli
Senazencir Cnncyn normalde günde bir en fazla iki bardak içerdim hamile olunca başlarda yine az içiypfum ama artık 2 2 buçuk litre
Beyzanurlina Cnncyn ben saymıyorum bardagımı hiç net bısey söleyemem canım ama bı oturusta iki bardak içiyorum
Deletedmom0043 Ozgekckstc yaa işte benim meyve yeme gbi huylarım yok malesef anca yeşil elma en son karpuz yediğimde çok afedersiniz baya kustum 🙄 ayran içiyorum bol bol
Iremgokce Cnncyn şaka olmasada kendilerime zarar vücudun ortalama 2.5 3 littre suyu ihitiyacı var suyunda fazlası zarar hatta su zehirler diye bazı haberler çıkmıştı vücuttaki minareller vitaminler emilmeden idrarla dışarı atılıyo heleki hanmilelikre doktorun dediğine uyup idealleri aşmamak lazım ✋🏻
Elifasya Cnncyn normalde doktorun dedigi en az 2 bucuk litre fakat benm icebildigim 1 bucuk litre bile degil aliskanlik kadar kotu bisey yok.