Tazeanne0134 Deletedmom0043 ha tamam o zaman kuzum zaten çok afedersin ama idrarının renginden bile anlar insan ben öyle yapıyorum çoğu zaman ama yetiyorsa zaten önemli değil kuzum
Deletedmom0043 Tazeanne0134 aynen canım aynen bende öyle yapıyorum sağlık ocağındaki ebe de dedi açık renk idrarsa sıkıntı yok yeterli koyu ise suyu arttır diye
Tazeanne0134 Deletedmom0043 ayne kuzum bende öyle yapıyorum ve şişe alıyorum yanıma yoksa unutuyorum su içmeyi
Kubuuu1 Meelek sizin ve bebeğinizin sağlığı için çok önemli iki litre suyu doldurup gözünüzün önüne koyun mutlaka için. Hem bebeğinizin suyunu etkiler hem sizde ödem oluşmasına sebep olur
Meelek Kubuuu1 Haklısınız ama kendimi zorlamış hâlim bir litre hiç su içmediğim günleri bilirim. Ailemde herkes aynı şekilde maalesef
Eygy 2 bazen 2.5 oluyor bir tane program yükledim saat başı uyarı geliyor şimdiye kadar günlük bir yada iki bardak içer yada içmezdim ama Kendimi şartladım 2 garanti oluyor günlük
Yprkk Cnncyn ben sırf sabah kalktığımda 1 litre şişeyi direk bitiriyorum . Uyuyana kadar artık siz düşünün 🤦🏼♀️Sıcaklar mahvediyo
Nursah06 İlk ay da 4 litre içiyordum doktorum 2.50 veya 3 yeterli fazlası zararlı dedi şuan da 2.50 tam
gulsahhzry Bu sıcaklarda 3 litre içsen bile yetmez diyo doktorum. Tabi haftaya göre de değişir ben 31+2 yim şuan 3,5 falan içmeye çalışıyorum
sevgitekes Tazeanne0134 ayn bir litre lik bulunduruyorum iki kere bitiyor yarımda sonrası ne kadar olursa
Esarikay Cnncyn normal şartlarda günde 1 bardak su icemezdim. Hamile kaldıktan sonra tabi bir de idrar yolu enfeksiyonu olunca 1.5-2 litre falan içmeye başladım günlük. Dahası bana çok fazla gelir ya helal olsun içenlere😀