Rumeysa52 Sağa Sola dönemiyorum , sürekli WC , ayaklar hic demiyorum bile , 36+3 zaman çabuk geçsin ne olurrr 😫
Eminebdk Bende de aynı durum var ama ben 40haftalık oldum 2 haftadan beri böyleyim sizin erken mi başlamış ne
Smyrpd Yprkk ya ben daha 24. Haftada yoruldum tuvalete koşmaktan 😬 bi de bi saat önce açlıktan midem ağrıyarak uyandım 🤦🏼♀️ Açlık krizleri de mideyi o kadar ağrıtıyor ki uyuyamıyorum bir şeyler yemeden 😅
Sedamamiasya Yprkk gerçekten cok zor. Gece uyuyamamak cok sinir bozucu 🙄eller ayaklar ateş gibi resmen 34+1 benimde. Allah kolaylık versin hepimize🙈
alyatalha 27+4 bende gece uykusu sıfır benim kizda gunduz uyuyor gece kıpır kıpır ozellikle sabaha karsi insallah doguncada boyle olmaz
Baharberber @Yprkk bende kendi kendime kafana kurmaktan uyuyamıyosun diyosun ama yanlız değilmişim 19+1 im her gece rahat 1 saat uyanık kalıyorum uykuya dalabilirsem oda 3 4 ye anca ama bu gece ölüm gibiydi resmen belki 1 saat uyuyabildim yada uyuyamadım mide yanması kadar lanet birşey yokmuş
Yprkk Hamileliği seven insanlarda var çok imreniyorum. O kadar rahat mı geçiyo ki ayy böyle kalsın şu karnımdaki son zamanlarım diyip üzülüyolar🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Yprkk Akşamları ve gece o kadar psikolojim değişiyor ki resmen etrafındakilere terör estiriyorum🥺🥺 konuşmayın dokunmayın karışmayın yalnız bırakın diyorum
Scb Ahsen1625 bende sade soda içiyorum hergun ondan mi acaba ama en başından beri içiyorum su bir haftadır şiş
Eylul0212 Mervekb uyuyamıyorum bı de grip oldum bu sıcakta üstüne 😔37+0 im ve artık doğurmak istiyorum offf Allah yardımcımiz olsun