Sny_hkn10 Fadime3543 canım az önce test yaptım negatif bir daha da cumartesiden önce yapmıcam ya erken olduğunu biliyordum ama yine de tek çizgi üzüyor 🙄
Rabiaaydin Benimde 15 gün adet gecikmem var ve iki haftadır kasıklarımda ağrı var yarın doktora gidicem inşallah hamileyimdir kızlar 🙏🏻
Fadime3543 Rabiaaydin ay maşallah çok sabırlısınız 👏biz meraktan test üstüne test yapıyoruz,inşallah hamilesinizdir ❤️🧿
Rabiaaydin Dilarasavull44 2 gün geçtiğinde kan vermiştim negatifti bir hafta sonra tekrar gel demişti gitmedim yarın özel hastaneye gidicem canım devleti sevmedim çok ilgisizdi
Rabiaaydin Fadime3543 2 gün geçtiğinde kan vermiştim negatif çıkmıştı sonra korkudan adet olcam diye test yapamadım ama artık kesin hamileyimdir diyorum inşallah 16 gün oldu şuan 😊
Fadime3543 Sny_hkn10 ay bende korktum o zaman bende Çarşamba yapmayım canım ya birazcık daha sabredeyim 😳
Buzii Sermec her hamilelik parmak izi gibi bir birinden farklı olurmuş. Bebeğinin harekini hissedinceye kadar hamile olduğunu anlamayanlar var :) içini rahat tut gelecek olan her türlü geliyor zaten :)