Mutire Ceyda51 26+5 , genital bölge kemiğinde ağrı , sabah uyandığımda özellikle ayaklarımin üstüne ilk bastigimda çok hissediyorum bide bel ve sağ sol taraf ağrısıyla uyanıyorum canım 😣 ha birde mide yanması 🤮
Aynur56 Ceyda51 günde yaklaşık 2.5 3 litreye yakın içiyorum canım magnezyum kan ilacı da kullanıyorum hergün olmasa da yürüyüş yapıyorum
rukiye-02 Bende 25 haflağım ve bugün özellikle karnımda batma şeklinde ağrı var üst taraflarda sizde de oldu mu 😐
Serapozdemir Ceyda51 28+4 ile bacak ağrıları ve göbekten dolayı eğilince acıma problemleri yaşıyorum. En önemli sıkıntımız gebelik şekeri sınırın biraz üzerinde çıktığı için diyetteyiz,canım çok şeyler istiyor ama sabrediyorum şeker yükselmesin diye 🥺
Gamzdmrt Ceyda51 yattığım yerden kalkmak çok zorlu oluyor sırt üstü yattıysam özellikle adeta yapışmışım yatağa koltuğa gibi. Mide yanması tutunca feci oluyor. Bide kafama çok takıyorum karnın aşağıda gibi duruyor hareketlerini heryerde hissediyorum aşağıda yukarıda ama bunu birkaç kişiden duymak canımı sıkıyor. Doktorum öyle bişey olmadığını herseyini normal olduğunu söylesede
Fatiheren_61 Gamzdmrt bende sanki karnım aşağıda gibi hissediyorum .kalkarken alt tarafım da baskı hissediyorum.arada göğüs altı batmalarım oluyor dayanılmaz birşey
Gamzdmrt AyseTugba22 yani gün içinde dinlenme amaçlı bacaklarımı uzatıp yada kaldırıp uzandığımda kalkamıyorum
Gamzdmrt Fatiheren_61 kaburga ağrısıgibi mi göğüs altı olan batmalar. Sanırım benimki yapı meselesi tahim ağzı uzunluğum vs herşey normaldi bi hafta önce ama işte insan tedirgin oluyor birilerinden de duyunca
Fatiheren_61 Serapozdemir benim de 144 çıktı yükleme sonrası.güya yediklerime dikkat ediyorum ekmek çok yiyorum 🤦🏽♀️
Caydemir 26 artı 4 üm ben de. Sol kalçamda çekme yapıyor gibi sancı oluyor kıpırdattığım zaman. Sabit pozisyonda durduğum zaman da sırt ağrısı malesef
BirVeraAnnesi35 Ceyda51 soluma yatmak zorunda olmak kesinlikle😞 böbrek ağrım geçti çok şükür ama solum ezildi resmen karnımda tabi büyüdüğü için sırtıma ağrı yapıyor arada yinede şükür diyelim