Nazlisezgin Ceyda51 bazen geceleri bacaklarım ağrıyo ve ağlıyomışum uykumda bacağım ağrıyo diye okadar 😆
Ozge3747 Ceyda51 Canım geceleri karnım çok şişiyor gibi hissediyorum. Ve uykuda sol kolum çok uyuşuyor sürekli üstüne yattığım için. Serklajlı olduğum için de hareketlerim çok kısıtlı bunalıyorum zaman zaman.
PembeKoala Ceyda51 27+2 haftalık olduk biraz yürüyüş yapınca iş yapınca sol kalçam ağrıyor geceleri bazen bacağıma kramp giriyor onun dışında bir şikayetim yok çok şükür bide tekmeleri arttı koluma tekme atıyor çek şunu diye 😁
Aynur56 27+1 olduk Bel ve kalça ağrıları çok fazla var nabız yüksekliği ve ayaktaki şişkinler gittikçe arttı:(
AyseTugba22 26+4 haftalığız ayaklarım şişmeye başladı valla Bi de sabahları ellerim uyuşmuş Bi şekilde uyanıyorum ☹️
kusananne 27+3 sol kalça ve bel ağrısı çekiyorum. Sabahları ayaklarımın altında sanki çivi batırmışlar gibi acıyor. Bebeğimin hareketleri benim bütün acılarımı dindiriyor ❤️
Aynur56 Ceyda51 günde yaklaşık 2.5 3 litreye yakın içiyorum canım magnezyum kan ilacı da kullanıyorum hergün olmasa da yürüyüş yapıyorum