Hirabia GuelGltkn detaycılığı savunmuyorum hanımefendi yeni evlenmiş bilmeyen sorularına cevap veren birileriyle görüşmek istiyordur belki bu şekilde cahilsin bişey bilmiyorsun diye gömmek nedir yani
GuelGltkn Hirabia cahil demek illa ki gömmel degildir bizde bazi konularda cahil olabiliriz bu hakaret sayilmaz
Hll Hirabia kusura bakma canm ama konusma sekli bile dalga gecer gibi. Cahil olaynı sorgulamak yerine postu acani sorgulayn derim ben😁baya tiye alr gibi yazmş.
MerveNural Ozgeyuce46 ne degisik bi soru ne degisik bi yazma tarzi bunu bilmeden mi evlendiniz surecler yumurtlama vs. Adetten sonra iliskiye girilecegini egitimini mi vercez?? Nerelisin cok merak ettim bi de
Kubra9595 Ozgeyuce46 ben agdet bittikden sonraki 1 haftayi degerlendirdim. Iliskiye girmeden tuvalet ihdiyacimi giderdim ve iliskiden sonra yatakdan hic kalkmadim sabaha kadar yattim ve gün asiri birlikde olduk o ay bebesimiz tuttu ins seninde tutar
Bellabells Hll canım hiç işitme engelli birinin yazısını mesajını vs okumadın galiba.benim çevremde yok ama sosyal medyada gördüm doğru olarak yazamıyorlar.ama yine de az çok anlaşılıyor.bilmediğin için arkadaşı yargılıyorsun.yapma canım.
Ozgeyuce46 Hll sen kendine iyi bak için teşekkürler dediğini okudum üzüldüm böle lafa konuştuk ama sağlık olsun ..
Esesen Hll işitme engelliler böyle yarım yarım yazıyor canım bence öyle konuşma sanırım bilmiyorsun. Akrabam da böyle yarım yarım yazıyor işitme engelli
[silindi] Hll işitme engelli insanlar düzgün türkceyi vs yazamaz ve konuşamazlar!! Bilip bilmeden bazi şeylere artik atlamayin... yiyenim ve gelinimiz ikiside işitme engelli ve sizin bizim gibi kelime hazneleri büyük değil
Hll [silindi] kusura bakma ama bi kac saat önce kaydolup böyle post aclması bana inandrcı gelmedi. Bilip bilmemek bana kalmş sizi alakadar etmez bence😉daha önce buna benzer dalga gecer gibi cok post oldu haliyle insanlarn olumlu yaklaşmasnı bekleyemezsiniz.
Ozgeyuce46 [silindi] katılıyorum çok doğru ne diyeceğime bulamıyorum dediğine için teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻
Eyll_kuzu Ozgeyuce46 adet gününü 1. Güzel n sayıp 13. Veya 14. Gün yumurtlama dönemin oluyor canım benim özellikle 13. Ve 14. Günler ovulasın dönemi yani yumurtlamanın pik yaptığı dönemde tutma şansı yüksek oluyor sonrasında ayaklarını havaya kaldırıp bi 15 20 dk bekle mümkünse tuvalete gitme
Ozge3747 Drryy 😂😂🙈🙈Cidden ya bazı postları okuduğumda gerçekten dalga geçiyorlar sanıyorum. Ama arkadaş Türkçe’yi pek iyi bilmiyor galiba. Yine de bu devirde bu kadar bilgisizlik normal değil.☺️
_vesileaksoy Ozge3747 yoruma bakarsiniz anlarsınız hanımefendi işitme engelli bukadar onyargili olmayın
Ozge3747 _vesileaksoy Doğrudur işitme engelli olabilir ben kötü bir şey söylemedim düzgünce de açıkladım zaten. Ama işitme engelli olmak başka, bu kadar bilgisiz olmak başka bir şey.
_vesileaksoy Post sahibi yorumlara yazmış zaten işitme engelliyim diye kii benim ablamin kızıda işitme engelli oda böyle tam yazamıyor kelimeleri . Dalga geçip gülmeden önce bir okuyun anlayın ya