Hll Ozgeyuce46 Türk degilsin galiba☺️Ya da bu işleri bilmiyorsun ya da erkeksin😁kafamda deli sorular😂
MerveNural Ozgeyuce46 ne degisik bi soru ne degisik bi yazma tarzi bunu bilmeden mi evlendiniz surecler yumurtlama vs. Adetten sonra iliskiye girilecegini egitimini mi vercez?? Nerelisin cok merak ettim bi de
Kubra9595 Ozgeyuce46 ben agdet bittikden sonraki 1 haftayi degerlendirdim. Iliskiye girmeden tuvalet ihdiyacimi giderdim ve iliskiden sonra yatakdan hic kalkmadim sabaha kadar yattim ve gün asiri birlikde olduk o ay bebesimiz tuttu ins seninde tutar
Ozge3747 Ozgeyuce46 Şaka mı yapıyorsun? Bebek istiyorsan tabiki ilişkiye gireceksin ama ne zaman gireceğini soruyorsan, genelde adetinin ilk gününden itibaren 14 gün sayacaksın, bu günden 2 önce ve 2 gün sonra gün aşırı olursa ihtimali artırırsın.
Eyll_kuzu Ozgeyuce46 adet gününü 1. Güzel n sayıp 13. Veya 14. Gün yumurtlama dönemin oluyor canım benim özellikle 13. Ve 14. Günler ovulasın dönemi yani yumurtlamanın pik yaptığı dönemde tutma şansı yüksek oluyor sonrasında ayaklarını havaya kaldırıp bi 15 20 dk bekle mümkünse tuvalete gitme
Gndgd33 Ozderr adetin bittikten on dört gün sonrası sık sık gir fakat hesapla tam 14. Gün yumurtlama dönemi oluyor o gece kesin gir ayaklarını yani kalcalarını yukarıda tut yarım saat kadar aslında bunlar hepsi bilindik seyler Rabbim istedi mi hiç birine gerek kalmıyor dua et ve eşinle munasebetten önce besmele çekin eşin hep besmele ile başlasın inşallah olur Allah yardım etsin tüm olmayanlara
Ozgeyuce46 Tugba12345 sürekli mi 4 5 filan yoksa hergün mü canım acaba bel yastık mi koyup böyle mi oluyor arkadaşıma söylüyor
Ozgeyuce46 Ozge3747 tabii bebek isterim Allah hayırlısıyla ver Amin canım evet öle diyordum zaten şuan 2 gün sonra adet bitiyorum yani
Tugba12345 Ozgeyuce46 adetin bitiminden bir hfta sonra falan sıklaştırırsın açıkcası olacagi varsa damla kadar yanlslıkla değse bile tutuyor bu yüzden yastık vs.ben inanmiyorm
Mlssa Ozgeyuce46 Adet bittikten sonraki 4-5 günden itibaren 2 günde 1 ilişki öneriliyor ya da her gün artık o düzeninize kalmış..Düzenli ilişki sonrası gebelik ihtimali yükseliyor.İlişkiden sonra 15-20dakika kalkma belinin altına yastık koy ve uzan.hakkında hayırlısı
GuelGltkn 4 saat önce giris yapmis ve direk böyle bi soru cok tuhaf 🤷🏻♀️ yani bide nasil yapicagi i mi anlatalim yastik mi koymam gerekiyo falan diyosun ya cidden cok cahilsin ve hic bi bilgin yok yada artik bilemiyorin
Hirabia GuelGltkn o cahil değil ama sen çok küstahsın. İlişki zamanlamasını soruyor ama bu uygulamayı kullanmada tecrübesiz olduğu için yazmamış veyada kendini anlatamamış olabilir. Yastık koyalım bacakları dikelim falandı fıstıklı herkes birbirine böyle önerilerde bulunuyor burda bazı insanlar gerçekten kendini çok bilmiş sanıp sırf laf ebeliği için şuralarda geziyor ya yazık gani
Sndz95 Hll Canım benim bi arkadaşımda böyle yazıyor kendisi konuşamıyor ve duymuyor olabilir arkadaşım da engelli ve kendisiyle bu şekilde anlaşıyoruz aynen böyle yazıyor
GuelGltkn Hirabia internet var arastirsin ozaman burda kac kez gördük erkek girdigini vs yani siz istiyosaniz tüm detayina kadar yazin burda herkes kendi fikrini söyleyebilir benimde fikrim bu
Esesen GuelGltkn yok kız ben de yastık olayını bilmiyırdum 1 yıl zaten çocuk düşünmedik kimseye de sormadım bişe sonra isteyip 2-3 ay olmayınca sordum birine netten de araştırdım yastık olayını öğrendim sabırım da öyle hamile kaldım bilmiyor olabilir tabi o da
Hirabia GuelGltkn detaycılığı savunmuyorum hanımefendi yeni evlenmiş bilmeyen sorularına cevap veren birileriyle görüşmek istiyordur belki bu şekilde cahilsin bişey bilmiyorsun diye gömmek nedir yani
Senemufuk GuelGltkn canım nasıl yapacam demiyor zamanlamayı soruyor burda ne hamile kadınlar yada hamile olmayanlar var saçma sapan cinsellikle alakalı şeyler konuşuyorlar onlara konuşmalısın kızın sorduğu soru gayet normal internet bizden daha iyi bilemez bu tarz şeyleri çoğumuz hamileyiz ve uğraşarak hamile kalmışız yardım istyor kız gayet normal ve doğal
Senemufuk GuelGltkn erkek girsin bu tür şeyleri zaten hepimizin kocaları çok çok iyi bilir bu tarz şeyleri bu yüzden yanlış anlayacakları durum yok yani