haklisinesracim Yesimeliz hep zayif oldum ben de ama hamile kaldigimdan beri hizlica kilo aldim çok yedim durmadan. Sonra 28. haftamda şeker diyetine basladim abur cuburu ekmegi hanur isini biraktim. 28 haftaulya kadar 11 kilo almistim simdi 33. hafradayim 3 kilosunu verdim 8 kilo almis oldum.
GozdeMurat18 Yesimeliz ben 53 kiloyla hamile kaldım, yememe içmeme o kadar dikkat ediyorum boşuna. Şu an 34 haftalığım 66 kilo oldum. Doğuma 70 geçip girecem sanırım. Son aylarda daha fazla kilo alıyoruz. Allah yardımcımız olsun. 🤦🏻♀️
Kerem_alyadua Yesimeliz 30 haftalık hamileyim 58 ile hamile kaldım 68 oldum ama 3 haftadr yavasladı kilo alımım 3 4 kilo daha alırım herhalde ama insallah almam
Yesimeliz Kerem_alyadua ins benimde ole olur canim. İnan hamurisi pilav makarna hayatimda yok. Arada yaptigim kacamaklar o kadar. Yesem demek nolucakmis. Aksamlari da mumkunse yemiyorum ara ogun yapiorum
Zhrclsr Yesimeliz 25+1 bizde 6 kilo aldık doktorumuz buna bile fazla dedi anında spora başladım yürüyüş yapıyorum hergün hem kilo kontrolü hem kolay doğum için ac kalmak zayıflarsin demek değil hareket et biraz oturarak az yiyorum niye alıyorum diye düşünme hareketsiz kalırsan daha çok alırsın hamur işinide kes ne sana ne bebeğine bir faydası yok çünkü umarım daha fazla almazsın almayiz🤰
Cansumanisa Kızlar ben 95 kg yum suan 36,haftadayız 77 ile hamile kaldım biliyorum cok aldım ama artık dogumdan snra cok yememeye calısıcam bu duruma biraz üzülüyorum tabi keşke daha az alsaydım
SalihaSomuncu5 FSCMK canim sen cok almamişsinki bende 31im 7 kilo aldim ve gayet az aldin diyorlar hep cok kontrollu gidiyorum
Yesimeliz SalihaSomuncu5 bende oyleyim canim aksam yemegini cok yemiyorum bazen hic yemiyorum ara ogunlerle kapatiyorum.
Sevvaldal Yesimeliz bende 24. haftada 11 kilo almistim moralim cok bozulmustu. Simdi 35 haftalik oldum ve hala ayni kilodayim hic almadim. Hatta bebegimin 3.5 kilo oldugunu dusunursek ben kilo verdim😊
Kerem_alyadua Yesimeliz bende öyle yapıyorm canm sabahları 2 dilim tam bugday ekmeği yiyorm sadece bulgur pilavı yapıyorm genelde yatmadan süt içiyorm sadece
Cansumanisa Yilmayse inş daha fazla almayız cok abartılı yemiyorum ama yine de almısım sizinmkacıncı Hafta
Oglusannesii Yesimeliz valla bende öyleydim çokta takıntılıydım dediğim gibi ama sen şuan tamamen bebeğine odaklan kilo değil mi verilir kafasındayım artık bebek büyüdükçe 🥰
hunilimom Yesimeliz son haftalarda çok hızlı alınıyor zaten ideal kilo 15 felan veriliyor hemen uzul me