lavinya__ Anemon33 17 haftacık oldu daha benim ki 😊ilk öğrendiğimde daha iki haftalıktı 55 kiloydum ve bugün tartıldım 57 kilo olmuşum. Boyum kısa umarım fazla kilo almam 😁
Deletedmom133 Matmazell doğumdan 1 hafta sonra ama şuan geri kalan ayni duruyor onlarda sinra artik 😏😏😏
Fann_em sevdaertene bende 75 le kaldm siz az kilo almışsınız bunu nasıl başardınız neler yediniz neler yaptınızz 🙂
Sidelya Songunler yalnız olmadığımı bilmek mutlu etti 😂 neyse gider heralde bu kilolar doğumdan sonra -15 diyolar bakalım görcez 😅
Frida-kahlo Deletedmom133 o ödemdir Nurcan hanım Doğumdan sonra hemen 14kg gitmez. Bende ilk kızımda 17kg aldım sanıyordum.bi anda balon gibi söndüm 10kg verdim.doktorum vücut çok su toplamış,onu vermiş o kadar kilo verilmez bir anda dedi.
Deletedmom133 Frida-kahlo sonuçta tartı bana ne derse ben onu söylüyorum doktorada ilettim bunu veremezsin falan demedi sisim coktu ve hala var şuan
Tugceee123 Anemon33 54 ile hamile kaldım suan 26+2 deyim 64 kiloyum şeker yüklemem çok normal çıktı bebeğim 25+6 dayken 1000 gr di
Aby34 Anemon33 ben de çok zayıf hamile kaldım boyum da uzun 53 le kaldım şu an 28. Haftadayız 61 kiloyum. Her gören çok zayıfsın bebeğin küçük olacak diyor :( sadece göbeğim az çıktı ama 8 kilo aldım🙈🤷♀️🤣❤️
Denizselll Arkadaşlar rekor bende 87yle hamile kaldım 114üm ve 36+1 deyiz şekerim yok siz sormadan söyliyim tamamen organik kilo alımı umarım doğumdan sonra veririm bir zamanlar 60kg filinta gibi kızdım🙋🏻♀️😁 bu arada boyum 174cm
ant2602 Esra85 60 ile başladım hamile olduğumu tahmin etmiştim 3. Haftada. 3 aylığım iki kilo almışım hayatımda bu yaşıma kadar 57 yi zor görmüştüm kürtaj ilaç derken 60 hamilelik derken 62 kaçakla kapatacağız bakalım