Arymy Myagz inş🙏 Daha yeni istediğim kiloya gelmiştim bir yılda rejimle 78 kilodan 50 ye düştüm. Tekrar kilolu biri olmak istemiyorum 😞
Matmazell Myagz gerçekten benmde bişi gözümde değil sağsalim evladıma kavuşıym başka bişi istemiyorm ama hormonlar işte bazen bizi çekilmez yapabiliyolar 😅 elbet verilir kilolar falan 🤗 sağlıcakla gelsinler büyüsünler yeter
Melosb mutlu__son1209 özel birşey inanki yapmadim. Elimden geldiğince su tüketmeye calisiyorum. Birde sıcaklardan cok fazla yiyemiyorum.
Sidelya Denniz inşallah normaldir hayatımda 58 üstü kilom hiç olmayınca tartı bozuk gibi geliyo 80 kilo nedir diye 😅
Aygnrbasak sevgitekes nasıl besleniyorsunuz ben de almak istiyorum hiç kendimi kilolu görmedim bekarken ☺️
sevgitekes Aygnrbasak valla ne bulursam yiyorum 😄 hiçbirşey sevmiyorum üç ama üç ara öğün yapıyorum günlük kalkar kalkmaz süt kaşar beş ceviz muz veya ne varsa meyve evde yapılmış tatlı olsun yatmadan bi iki kaşık dut pekmezi bunları sürekli decavit de aldırıyor Diyolar
Slnbsr aselzumra nasıl oluyo ya ben 61 ile kaldım şu an 63 üm 16 haftalık. Doktor kilo alıyosun dedi porsiyonlarını azalt dedi. Rafine şeker yok, ekmek yok, pirinç makarna yok. Nasıl alıyorum. Hiç mi yemesem acaba🤔
Sidelya Zeynepmum baklava ve dondurma bitirdi beni bide Antepte olunca 😂😂 neyse doğum sonrası gidecek hepsi inanıyorum spor yapmayı severim zaten biraz da yüzmeye vaktim olurda 55 kiloya dönerim 7 8 aya inşallah ☺️
Sidelya Matmazell ahh ne güzel bide benim iştahım kapansa 🙈 sıcaklar beni de mahvediyo klima önünde elimde yelpazeyle duruyorum yine de sıcaktan ölüyorum. Evde ben hariç herkes hasta oldu 😂
Matmazell Sidelya bnm günde bazen 3-4 kere vücudumu yıkıyorm anca rahatlıyorm 😂 dikkat et çokta klima önünde durma çarpmasın 😬
Sweetblonde88 Anemon33 ben 52 ile kaldım 64 ile doguma girdim oğlum 3.570 dogdu şeker bende de vardı. Sıkı bir diyet yaptım doguma kadar.
Derryaa Anemon33 63 le hamile kaldım 77 le doğuma girdm 15 gün oldu doğum yapalı oğlum 3.540 doğdu şuan 62 kiloyum 🤗