Lucky123 Anemon33 aşırı yemek yemiyorum zaten pilav hamurlu gıdalar ben yemeden kilo alanlardanım 😀son zamanlarda çok alıyorum ama inşallah bu gebeliğimde çok almam
Sidelya Anemon33 @Matmazel inşallah normaldir aslında göbeğim ve kalçam hariç pek bi kilom yok anlamadım nerde bu kilolar. Doğumdan sonra 12 15 kilo gider diyolar buna inanıp mutlu oluyorum 💃🏽💃🏽
Matmazell 55 ile hamile kaldım 77 kiloyum😬 39+1’den selamlar 😅 Sanırım gerçekten zayıf gebe kalanlar daha çok kilo alıyor kilolu kalanlar pek kilo almıyor 🙄
Matmazell Anemon33 yok kuzum canım ne isterse yiyorum 😂 hatta bazen abartıyorum bile aman diyorm nasıl olsa doğumdan snra dikkat edicem 😂 o yüzden hiç dikkat etmedim yanii 😬
nilaylaylaylay 54 ile hamile kaldım 25+5 64 oldum. Ama kesin kararlıyım çok dikkat edicem 70 ke gidicem doğuma. Not . gidemedi 😄
Matmazell nilaylaylaylay hahaha 😂😂 evet zor gidersin canımm bende 70’i geçmicem diyodum 😂😂 hadi geçtim 75 en fazla diyodumm Şimdi 77-78 oynuyo 😂
Matmazell Myagz eee sonrası 😊😊 sonrası en merak edilen ne akdar oldu doğum yapalı doğumdan snra kaç kilo gitti 🤗
Emine_dag123 106 ile hamile kaldım suan 110 kilodayım 33 haftalık hamileyim. Galiba en kilolu hamile kalan benim 🤔😊 😅
Sfydmn Emine_dag123 doktor sürekli kilo ver kilo ver dedi durdu bıraktım o doktoru artık seninki bisey dedi mi hiç
Cansubasak Emine_dag123 ben de 107 ile hamile kaldım 104 e düştüm şuan 14 haftalığım doktorum sen bu kiloda doğum yapamazsın dedi beni çok korkuttu size de aynı şeyi söyledi mi bu arada boyum 1.76 öyle çom kilolu görünen biri de değilim
Mebos Emine_dag123 seninle aynı kiloda kalmışız 6+5 şuana kadar bir kilo alımı yok ama umarım fazla almam 🙈🙈
Ebrucukk Anemon33 57 ile hamile kaldım şuan 32 haftalık 74 olmuşum nası oldu anlamadım cok fazla ve hızlı aldım 😞
Matmazell Ebrucukk gerçekten bianda alıyosun canm o yüzden ben dikkat etmeyi bıraktım 😬 doğumdan snrasına saklıyorum bütün dikkat hakkımı 😅
nilaylaylaylay Matmazell uyyyyyy beni vurun vurunnnn 😄 lömbür lömbür oldum kızım sağolsun ne diyim. Bit kadar doğarsa o zaman sorarım ben ona 😄
Myagz Matmazell 2 temmuzda Doğum yaptım canım 34 günlük oğlum 60 kiloyum. Bebekten henüz korse falan takmaya başlayamadım ama kilo kendiliğinden gidiyor gün gün
Ebrucukk Matmazell ben hiç dikkat etmedim biliyomusun fast fooddan tut saglıksız olan kilo aldırcak ne varsa yedım ve ozelıkle gecelerı 2 katı dısardan yemek yıorum valla hayatımda daha 59 hiç görmemiştim kendımı bıldım bıleli ama şoktayım şuan 74 ler ve daha 8 hafta var doguma acaba nekdar olurum 🤰🏻🐥