espalp So9181 ilk yıkamanızı kaç derecede yaptınız? Kısa program kullanmayı düşünüyorum ben saçma mı bilmiyorum🙄
ksnrkck So9181 baby&me aldim 30° de 30 dk falan yikadim cok fazla koymamak gerekiyo deterjan bolumunu doldurma onunda etkisi olabilir
Emine_8 So9181 ben dalin kullandım kuzum çok memnun kaldım deterjanı ce yumusatıcısını kokusu da cok güzel bebeksi
Mlssa So9181 Ben bütün kıyafetleri yıkadım 2 gündür hiçbir şey olmadı acaba fazla mı koydunuz deterjanı? 30derecede ,neredeyse sadece 1 ölçek koydum yetti arttı bile mis gibi oldu tek kalıntı yok👍🏻🌸
So9181 Mlssa az koydum aslında ama anlamadım açık renkleri yıkadım akşam da koyu renkleri yıkayacağım busefer daha az koyup öyle deneyim bakalım buseferde kalacak mi
Mlssa So9181 Allah allah bilemedim ya arkadaşlarımda kullanıyor çok memnunlar tek kalıntı yok yumuşacık çıkıyor.Az koyup yıkamayı deneyin belki kalmaz makineyle de alakalı olabilir bilemedm🌸
SalihaSomuncu5 sebnemrah boron en iyisi kendinede kullan bebeginede hem doğal hem kokusuz hek ucuz kilosu 6 liraya bile gelmiyor koca paket 22bucuktu
Nevo Ben dalan roxy lavanta matik olanı kullanıyorum 8 aydır çok memnunum ne kalıntı ne yoğun kokusu var ama granül olanından memnun kalmamıştım makine gözünde birikiyor erimiyordu
Seyma1234 So9181 kalıp banyo sabunlarını rendeledim sıcak su ekledim şişelere bastım sıvı detarjan elde ettim mis gibi kokuyor 6 ay olqna kdar bunu kullanıcam hiç kalıntıda yoktu
Rapunzel2019 So9181 Kızım da Dalan Roxy almıştım. Yine almayı düşünüyorum. Nedeni bitkisel oluşu , yumuşatıcı da kullammayı düşünmüyorum. Bebek kiyafetlerini zten ekstra durulama yapıyordum kızım da. Biraz deterjanı az koyarak deneyin.
Hotic Dmrbebek ben duru aldım denedim bebek kıyafetlerinde en fazla 40 dereceye attım ama kalmadı kıyafetlerde hiç öyle ekstra durulamaya gerek kalmadı ama deterjan gözünü doldurmamak lazım ölçüye göre. Biraz daha az katmak lazım bence.
Rapunzel2019 birde şunu okudum kızlar , bebek kıyafetlerinde özellikle toz deterjan kullamıyorsanız ekstra durulama yapın yazıyor. Ben ilk kızımda da ekstra durulama yapardım. Yumuşatıcı hiç kullanmadım
Reparista esra1907 dalan kullanan bir arkadaşım mennun kalmayıp grren cleanı önermişti he inüz almadım ama yorumunuzu okuyumca iyice emin oldum ❤️