Akademisyenanne Gamze0144 18 haftaligim. Henuz hissetmedim. Bulantim da hic olmadi. İnsallah sizinki uzun surmez. Genelde 16. Haftadan sonra rahatlarsin diyorlar.
Akademisyenanne Gamze0144 18 haftaligim. Henuz hissetmedim. Bulantim da hic olmadi. İnsallah sizinki uzun surmez. Genelde 16. Haftadan sonra rahatlarsin diyorlar.
ikbalblut ilk gebeliğim zayıf bi bünyem olduğu için 14. Haftada hem cinsiyetini öğrendim hemde hareketlerini hissettim 🥰 şimdi 18+4 👼🏻 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏
Kadriye-melek1 18+2 Geceleri sağdan sola falan dönerken bi direnme hissediyorum bulantım hala devam ediyor zofer kullanıyordum bugun bi bırakmayı denedim hemen kustum bi kaç kere çok zor ne zman geçecek😔
Suleylmaz Gamze0144 yok benim bulantim olmadı öyle ama belirli bir zaman sonra geçiyor tabi biraz zamanınız var 😊
Kubuuu1 Gamze0144 3 ayimiz bitince rahat edersiniz bebek hep oynuyor 11 den itibaren ama ilk hamilelikte hissetmek 20 yi buluyormus. 2 trimesterde daha rahat olacaksınız 😊
Esraygtf Zayıf olduğum için bende 17. Haftada hissettim ilk şuan 20 haftalık dışardan gözüküyor hareketleri :)
Bkr-efe Humakusu 2 ve daha fazla gebeliklerde de en az 16 hafta ya canım bende hemşireyim işin içinde olmasam neyse 😁 inandır veya inandırma tıpta gerçeklik diye bir kavram vardır :)
Humakusu Bkr-efe siz hemşire siniz bunu bana söyleyen uzman bir kadın Doğum doktoru. Demek ki istisnalar olabiliyor