Gamze0144 13 haftalik hamileyim.bebisleriniz kac aylikken oynamaya basladi.oynamasini bekliyorum çünkü bulantilarim cok fazla.hep derler ki bebek oynayinca bulantilar kesilir😣😣sizlerde opdu mu öyle 😔
Humakusu Gamze0144 ben 12. Haftada hissetmiştim doktorum da şaşırmıştı ama zayıf bir bünyem olduğu için hissedebileceğimi söylemişti
Caglaak Gamze0144 18. Hafta itibari ile hissetmeye başladım simdi 24+2 yim ara ama bulantılar devam ediyor eskisi kadar sık olmasada ki bünyeden bünyeye değişiyor bulantı ve kusma yengem doğuma girerken bile kusuyordu
Suleylmaz Gamze0144 yok benim bulantim olmadı öyle ama belirli bir zaman sonra geçiyor tabi biraz zamanınız var 😊
Gamze0144 Humakusu aa oyle mi baya erken hissetmissin bazen bende hisseder gibi oluyorum esim daha neler cok erken degilmi diyor😊😊galiba ben oynamasinin cok istiyorum ondan oyle geliyor😊😊😊
Bkr-efe Humakusu imkansız canım :) o bağırsak hareketleri. 2. Gebeliği olanlar bile en az 16. Haftasında hissediyor.
Humakusu Bkr-efe benim 2. Gebeliğim ve imkansız değildi 😊 ultrasonda doktor bakarken şimdi hissediyorum demiştim doktor da doğru demişti sizi inandırmaya neden çalışıyorsam 😂
aysim_50 Gamze0144 Canım ben 18. haftada kipirtilar hissetmeye başladım 18+4 te net bir şekilde hissettim. Su an 20 haftalık. Ilk gebeliğim. Karnım hiç yok ama.
Bkr-efe Humakusu 2 ve daha fazla gebeliklerde de en az 16 hafta ya canım bende hemşireyim işin içinde olmasam neyse 😁 inandır veya inandırma tıpta gerçeklik diye bir kavram vardır :)
dvran22 Gamze0144 17.haftaya doğru hareketleri hissettim canım. İç karın dar olunca erken hissediyorlar derler