Mehtap1803 Duuyguum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim inşallah bidaha nasip eder rabbim ahmet hakan beyazıta gidiyordum olursa yine ona devam edeceğim inşallah
Duuyguum Mehtap1803 olur inşallah neden olmasın bende uzun süre sonra hamile kaldım kalbi durdu bebeklerimin iki defa zor şeyler allah sabır versin diken üstündeyim ben o yüzden hep ne kadar daha korunmayı düşünüyorsun
Mrvm005 MeryemOrt ben humeyra hanima ilk pcos tanimi koydugunda gitmistim. Elini cabuk tut yoksa cocugun olmaz dedi pat diye. Ne bileyim ilgi alani degilmis demekki. Sonra psikolojik kilo almalar depresyonlar bi daha kapisini calmamistim.
_busra Mrvm005 bende Hümeyra Hanımla başladım , çok fazla kişiden sezeryana yönlendiriyo diye duyumlar aldım Fatma Hanıma geçtik şuanlık çok memnunum. Siz kime gidiyosunuz acaba 😊
Mehtap1803 Duuyguum korunmuyorum doktor hemen yapabilirdiniz dedi bazı belirtilerim var ama adet günüm daha gelmedi onu bekliyorum inşallah olur
medine_ Beyzanurlina balıkesir merkezde önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı acaba buraya yeni geldim ben
Beyzanurlina medine_ alaaddin kaçara gidiyorum ben çokta memnunum keske burda dogum yapsam dıyorum ama batmana göre burası çok soguk kışı
Duuyguum Mehtap1803 yaa inşallah sağlıcakla tutunur hayırlı haberler alırsın 🙏 ben maga da derya sağlama gidiyorum ilk bebeğin mi olucak başka var mı
Beyzanurlina medine_ balıkesırde bayan doktor bilmiyorum canım hıc gtmedim devlete bende tavsiye üzerine alaaddın beye gittim keske dogumum o yapsa ama işte şartlar el vermiyo birazda
medine_ Beyzanurlina ben de inşaallah iyi bir bayan doktor bulabilirim sevcan başaran da iyiymiş ama normal doğuma girmiyomuş😞
Mrvm005 MeryemOrt ben demet hanimin hastasiyim nene hatun zaten berbat 2 arkadasim birisi riskliydi son anda demet hanim kurtardi benim zorumla ona gittiler. O yuzden onun ustune kimseyi tanimiyorum
Mrvm005 MeryemOrt evet onu bende duymustum sezeeyan icin humeyrayi isteyen arkadas vardi 2 dogumunu da onunla yapti