Burcuburcuuu Hazaaalll canim ben de kekovaliya randevu ayarlayip gidicem bayramdan sonraki hafta. Arada ona gitmek iyi olacak. Donanimliymis bayağı muayenehanesi👍
Hazaaalll Burcuburcuuu evet öyle ve çok güzel de ilgileniyor çok detaycıbir doktor. Bir kaç kere fazla detaycılıktan yanlış teşhis koysa da ben doktorluğunu beğendim. Muayenehanesi devletinkilerden farksız aslında cihazları maşallah çok güzel:)
kevser29 Xxwoman ssk için hijyen problem diyorlar kız kardeşim oraya bi kaç defa gitti ama o da memnun kalmadı. Inşallah ihtiyaç olmaz artık. Benim son 3 haftam
Turna20 Burcuburcuuu Hazaaalll ozaman ben gebelik ve doğum etiketiyle muğla hamileleri grubu açıylrum
kevser29 Xxwoman yok valla eğitim araştırmada yatmak zorunda kaldım kadın doğum bölümünde gayet temizdi. Bi çok özel hastanede bu hijyen yok valla
Mrvm005 MeryemOrt ben humeyra hanima ilk pcos tanimi koydugunda gitmistim. Elini cabuk tut yoksa cocugun olmaz dedi pat diye. Ne bileyim ilgi alani degilmis demekki. Sonra psikolojik kilo almalar depresyonlar bi daha kapisini calmamistim.
Mehtap1803 Duuyguum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim inşallah bidaha nasip eder rabbim ahmet hakan beyazıta gidiyordum olursa yine ona devam edeceğim inşallah